Polypad 8216hd tabletim açılmıyor acil yardım !!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

caglar.caglar84

caglar.caglar84

Üye
    Konu Sahibi
Polypad 8216hd tabletim açılmıyor acil yardım !!!!!
polypadin kendi sitesinde yazılım güncellemesi var aynısını denedim yine olmadı.sadece android simgesi geliyo öyle kalıyo saatlerce.
 


Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Recovery mod ve factory reset bunun için - ve power yap bekle ilk yazi veya simge geliyorsa gelince power den elini çek
 

yunusdogan

Üye
aynı problem bendede var ne yapabilirim. cihazda home ve power tuşu ve reset yeri var ses açma kapama yok ne yapabilirim..
 
mustafa7o

mustafa7o

Üye
recovery moda nasıl gireceğini kendi sitesinde bulabilirsin. Ama polypad gereksiz bi tablet. Bende aldım dün ve 1 saat kullanabildim. Kapandı ve açılmıyor. Sen yine şanslısın yaşam belirtisi veriyormuş
 
xpaede

xpaede

Üye
Home ve Power tuşuna birlikte basarak tableti açın, recovery menüsünden wipe data ( factory reset ) yapın yeniden başlatın. Bir dahaki tabletiniz için size önerim kesinlikle bu ve benzeri tabletleri almamanız yönünde olacaktır. Ekonomik görünüyor olabilirler ancak inanın çıkardıkları sorunlar ve yazılım desteğinin oldukça kısıtlı olması sebebi ile çok daha pahalıya geliyorlar.
 
4yhan

4yhan

Üye
Son Yorum yazan arkadasa pek katılmıyorum. Bende de PolyPad i8 Model tablet var tıkır tıkır kullanıyorum. Kalitesinde yerinde. Bizim insanımız kurcalamaya meraklı. Yanlış bilgiler ile birseyler yapmaya çalışıyor, tablet cöktüğü zamanda firma suçlu oluyor.
 


Üst Alt