Polisi şehit eden zanlıya ike kere müebbet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
    Konu Sahibi
Polisi şehit eden zanlıya ike kere müebbet
Edinilen bilgiye göre, Konya-Karaman karayolu Avdul köyü yakınlarında radar uygulaması yapan Çumra Bölge Trafik Müdürlüğünde görevli polis memuru Ömer Durmaz'ı (36) 10 Ağustosta silahla vurarak şehit ettiği, Konya'nın Çumra ilçesine bağlı Kuzucu köyü yakınlarında olaydan iki gün sonra güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada Dinek Jandarma Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Yüksel Durmuşcan'ı sırtından yaraladığı iddiasıyla tutuklanan Hakan D. (21) hakkında cumhuriyet savcılığınca iddianame hazırlandı.

İddianamede, radar uygulaması yapan polis memuru Durmaz'ın yanına gelen Hakan D'nin eylemini gerçekleştirdiği, ardından Durmaz'ın tabancasını alarak kaçtığı belirtildi.

Zanlının yakalanacağı sırada ''teslim ol'' çağrısı yapıldıktan sonra ateş açtığı ve bir astsubayı yaraladığı bildirildi.

Hakan D'nin ''kasten adam öldürme'' ve ''adam öldürmeye teşebbüs'' suçlamalarıyla iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle, kamu görevlisinin görevini yapmasını engellediği ve öldürdüğü polisin silahını çaldığı için 10 yıla kadar, ruhsatsız silah bulundurduğu için de 3 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

İddianamenin kabul edildiği, ilk duruşmanın gelecek ay yapılacağı bildirildi.
 
  • Beğen
Tepkiler: zaza
zaza

zaza

Üye
iyi olmuş haketti ş*r*fs*z
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

doctorrr
Cevap
0
Görüntüleme
368
doctorrr
HeiLmasTer®
Cevap
0
Görüntüleme
396
HeiLmasTer®


Üst Alt