Polat'tan Tam Yetki!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Polat'tan Tam Yetki!
Galatasaray'da yabancı transferinde en ciddi aday Marquez oldu. Geçen sezon orta sahada ciddi sıkıntılar yaşayan ve yabancı transferinde önceliği, iki defansif orta saha oyuncusuna veren sarı-kırmızılılar, Barcelona'nın Meksikalı yıldızını transfer etmek için kesin kararını verdi. 31 yaşındaki tecrübeli futbolcu, Rijkaard'ın Katalan ekibini çalıştırdığı dönemden eski öğrencisi... Hollandalı teknik adamın, İstanbul'daki transfer zirvesinde, yönetime ilk sırada bu ismi önerdiği öğrenildi. Marquez, Dünya Kupası'nda sergilediği performansla kafalardaki soru işaretlerini de sildi.
Başkan Adnan Polat, ünlü futbolcunun sarı-kırmızılı takıma kazandırılması için talimatı verdi. Galatasaray Başkanı'nın, Meksika'nın Fransa'yı 2-0 yendiği karşılaşmayı televizyondan izlediği, önceki gece ön liberoda başarılı bir oyun çıkaran Marquez'e hayran kaldığı bildirildi.

Sezgin'e yetki verdi

Başkan Polat'ın, Hollanda-Almanya arasında mekik dokuyan Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin'i sıcağı sıcağına arayarak, “Bu oyuncuyu kaçırmayalım. Hocamızın da olumlu referans verdiği bir futbolcu” diyerek Sezgin'e yetki verdiği ifade edildi. Sezgin'in maçı Rijkaard'ın yardımcısı Neeskeens ile birlikte takip ettiği, Hollandalı ünlü futbol adamının da bu gelişmeden mutluluk duyduğu bildirildi. Neeskens'in, Barcelona'daki yönetim değişikliğine dikkat çektiği, transferin önünde hiçbir engelin bulunmadığı öğrenildi. Bu gelişme üzerine, dün İstanbul'a dönen Sezgin'in Rijkaard ve Neeskens'in kuracağı temasların ardından İspanya'ya gideceği vurgulandı.
 
  • Beğen
Tepkiler: furkantel
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
369
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
2
Görüntüleme
268
jojo_va
RomeusTR
Cevap
0
Görüntüleme
506
RomeusTR
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
372
DiaBLoS


Üst Alt