Polattan Mesajlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
    Konu Sahibi
Polattan Mesajlar
Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, “Elano'nun profesyonel performansı 10 üzerinden 10. İşini çok ciddiye alan bir futbolcu. Uyum sürecini atlattığında Galatasaray'ın kurtarıcıları arasında yer alacaktır. Kritik bir haftadayız, Fenerbahçe'yle aramızda 5 puanlık fark var... Bu farkın daha fazla açılmasına da tahammülümüz yok..” dedi.



Galatasaray Başkanı Adnan Polat, yöneticiler Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ ile birlikte Kuşadası Galatasaraylılar Derneği’nin düzenlediği ‘Gala Yemeği’ne katıldı. Dernek Başkanı Emre Türkmen ile Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altungün’ün de hazır bulunduğu gecede bir konuşma yapan Polat, birçok konuda önemli bilgiler verdi. Stat yapımında 300-400 kişilik bir ekibin çalışacağını belirten Polat, “İnşallah gelecek yıl bu zamanlarda 52 bin kişilik yeni stadımızda maçlarımızı oynamaya başlayacağız. Bu şartlarda 148 locadan 101’ini satmayı başardık. Buradan elde edilecek gelirle şirket birleşmesi tamamlanacak” dedi. Başkan, GS Mobile ve GS TV’de yaptıkları yatırımlara destek olmaları için taraftara çağrıda bulundu.
‘Tahammülümüz kalmadı’
Futbol takımıyla ilgili olarak artık puan kaybına tahammülleri kalmadığını vurgulayan Polat, “Kritik bir hafta içerisindeyiz. Şu anda ligde fark 5 puan, bunun daha fazla açılmasına tahammülümüz yok” ifadesini kullandı. Başkan son olarak Elano’ya övgüler yağdırarak, “Profesyonel performansı 10 üzerinden 10. İşini çok ciddiye alan bir futbolcu. Saha içerisinde beklenti çok yüksek. Ama adaptasyon sürecini atlattığında, Galatasaray’ın kurtarıcıları arasında yer alacağını düşünüyorum.”


 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
4
Görüntüleme
474
India
bydexer
Cevap
0
Görüntüleme
493
bydexer
bydexer
Cevap
0
Görüntüleme
408
bydexer
India
Cevap
4
Görüntüleme
500
greenmile


Üst Alt