Haber Pocophone F1 Yakında Türkiye'de Satışa Sunulacak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Pocophone F1 Yakında Türkiye'de Satışa Sunulacak
Xiaomi'nin geçtiğimiz haftalarda duyurduğu en ucuz Snapdragon 845 işlemcili telefonu Pocophone F1'in bugün dünya geneli lansmanı yapıldı.



Xiaomi, Pocophone alt markasını Hindistan'da Pocophone F1 ile birlikte duyurmuş ve piyasaya sürmüştü. Bu yeni marka sayesinde çok daha uygun fiyata üst düzey donanım özellikleri sunan Çinli şirket yeni markasını dünya geneli pazarlara sunmayı amaçlıyor. Xiaomi Paris, Jakarta ve Hong Kong'da Pocophone F1'in eş zamanlı tanıtım etkinlikleri ile cihazı birçok ülkede satışa sunmaya hazırlanıyor.

https://www.maxicep.com/poco-launcher-apk-dosyayi-yayinlandi-hemen-indirerek-deneyebilirsiniz
Poco Launcher APK Dosyayı Yayınlandı ! Hemen İndirerek Deneyebilirsiniz
Fransa fiyatı belli olan Pocophone F1, 6 GB RAM + 64 GB dahili depolama alanı olan varyant için 330 € fiyata sahip olacakken diğer taraftan 6 GB RAM + 128 GB dahili depolama alanına sahip varyantı ise 370 Euro fiyat etiketi ile raflardaki yerini alacak. Satışlar Eylül ayında başlayacak. İspanya'da ise Pocophone F1, 30 Ağustos'ta 6 GB RAM + 64 GB dahili depolama olan modeli 300 € fiyat etiketiyle piyasaya sürülecek.

Endonezya'da ise fiyatlar diğer ülkelere göre biraz daha ucuz olacak. Pocophone F1 fiyatıyla orta seviye cihazlar ile kapışırken donanım tarafında ise amiral gemisi telefonlar ile kapışan bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor. Cihazın tanıtımından alınan görselde görebileceğiniz üzere Pocophone F1'in ülkemizde de satışa sunulacağı belirtiliyor.

Pocophone F1 içerisinde en güncel ve en güçlü mobil işlemcilerden biri olan Snapdragon 845 işlemcisi yer alıyor. Ekran tarafında 6.18 inç boyutunda çentikli tasarıma sahip 18:9 oranda ve 1080 x 2246 piksel çözünürlüğünde bir IPS LCD ekran paneli bulunuyor. Kamera tarafında 12 MP f / 1.9 + 5 MP f / 2.0 çift arka kameraya sahip olan cihaz ön tarafta ise 20 MP f / 2.0 bir kamerayla birlikte geliyor. Android 8.1 Oreo işletim sistemi ile beraber kutudan çıkan cihazın çok geçmeden Android 9 Pie güncellemesini alacağı belirtildi.
Pocophone F1 Yakında Türkiye'de Satışa Sunulacak
 
  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare.


Polymath

Polymath

Üye
Satılsa nolur ki bu fiyatlara göre 300 euro vergiler filan dahil en az 3000 bin tl olcak. Gerçekten bu kurlar can sıkıyor. Sonumuz hayır olsun
 


Üst Alt