Pocket Pc ler İçin Programlar

Sponsorlu Bağlantılar

76107610

76107610

Üye
PowerCAD
Windows Mobile işletim sistemli telefonlar için Autocad uygulaması


PowerCAD CE 5.6 Pro closes the gap between office and on-site activities: Editing drawings right on the spot where it is really needed. Over 300 AutoCAD compatible drawing functions including lines, polylines, arcs, circles, rectangles, ellipses, offsets, and more. DWG, DXF, and DWF file export is also possible.
PowerCAD CE Pro 5.6 comes with built-in support for laser distance measuring devices, such as PD 38 by Hilti, Leica DISTO A6 and DLE 150 by Bosch. They are connected via Bluetooth.
No other mobile CAD system has the advanced application programming interface (API) capabilities of PowerCAD CE Pro. With support for Lisp and C/C++ languages, PowerCAD CE Pro allows for limitless extension or creation of tailor-made applications such as automated GPS/Interior Laser data collection, graphics-enabled sales automation systems, location based field services, or automated productivity extensions maximized for end-user simplicity and operation.
PowerCAD CE Pro's enhanced dialog, menu and toolbar editor (DME2^(TM)) lets you quickly and easily tailor PowerCAD CE to run exactly the way you want it. Using DME2^(TM), any technician can visually create, modify and prototype custom menus, dialogs and toolbars in minutes on a desktop/laptop PC to suit the precise interface requirements for all users in your organization!
Kod:
http://rapidshare.com/files/132439922/Powercad_Ce_5.6_Pro.rar.html

arkadasım bunun ilacı var mı acaba?*30 günlük dior yükledim ama:heyo:
 


CryTürk

Üye
Teşekkür hocam çok güzel derleme olmuş :)
 

birtÜrk

Üye
Powercad işime yarayacak mutlaka teşekkürler ama ilacı olsa daha iyi olacaktı.
Ama bulursam paylasırım burdan
 

inabez000

Üye
arkadaşlar bende pc pocket bilisayar var avuciçi bunu akrabam getirdi bunun telefon özelliğini kullanamıyorum aksilik evraklarıda yok ne yapabilirim?
 
BeRq_MeTaL

BeRq_MeTaL

Üye
hepsi birbirinden güzel teşekkürler
 
kmlerg

kmlerg

Üye
programı rar dosyasından çıkardıktan sonra setup dosyasını bir türlü çalıştıramıyorum. xml uzantılı bir dosya çıkıyor. bu dosya nasıl çalıştırılıyor. lütfen yardım

Rar dan çıkartmadan direk cihaza at cihazdan çalıştır . rar dan çıkarmaya çalıştığın program .cab dosyası aslında ancak pc lerde rar gibi görünüyor.
 

ceycey-11

Üye
video oynatıcının linkleri ölü. lütfen düzeltin...
 

metehan52

Üye
teşekkürler
 

bursa35

Üye
teşekkürler
 
akfadenze

akfadenze

Üye
tşk..
 
inka67

inka67

Üye
teşekkürler
 

Tembel Reis

Üye
klavye linki gidik, düzeltmeniz mümkünmü
 

recep güler

Üye
sağolun ark.
 

adlen..

Üye



Spb Mobile Shell telefonunuzu kullanmadığınız zamanlarda otomatik olarak geçtiği özel bir ekran modu sayesinde pil durumu,mesajlar,cevapsız aramalar, şebeke çekim gücü,tarih,saat ve hava durumu gibi seçenekleri görebiliyorsunuz.
Ana ekrana parlaklık ayarı,dosya arama, Word,Excel,PowerPoint,Internet Explorer,görev yöneticisi,Windows Media Player gibi kısa yolları programı ilk kurduğunuzda karşınızda görebiliyorsunuz. Ayrıca son kullandığınız programların da kısayollarını bu menüye ekleyerek sizi her defasında programı çalıştırmak için ayrı çaba sarfetmenize engel oluyor.
Kullanımı çok basit olan bir kişi araması sağlayan uygulama, istediğiniz kişilerin resimlerini de ana ekrana taşımanıza imkan sağlayarak bu kişileri resimlerine tıklayarak aramanıza olanak sağlıyor.
Ayrıca menüde hangi öğelerden hangilerinin ekranda görüntülenmesi ve nasıl bir sırada olacağını ise yine siz ayarlayabiliyorsunuz. Programın en güzel özelliklerinden bir tanesi ise Mobile Shell,GPRS, ya da Wi-Fi üzerinden sadece bir kaç KB'lık veri alarak bulunduğunuz gün içinde hava tahmin raporlarını göstermesi
Kod:
http://rapidshare.com/files/134834344/SpbMobileShell2.1.rar

arkadaşlar ben bunu indirdim telefonuma attım ama kurmasını bilmiyorum..yardım eder misiniz?
 

black_sun

Üye
walla emeğe salık
 

thecoyote

Üye
linklerin hepsi ölmüş arkadaşım yenilermisin sana zahmet ? teşekkürler..
 


Üst Alt