Haber Play Store Artık Çöplük Olmayacak!

Sponsorlu Bağlantılar

ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
    Konu Sahibi
Play Store Artık Çöplük Olmayacak!


Google kullanıcılar için daha temiz ve performansı yüksek bir uygulama ağı kurmak için çalışmalara başladı.

Günümüzde Google Play Store’a uygulama koymak oldukça basit bir hale geldi. Bu durumdan dolayı Play Store adeta bir çöplük haline geldi diyebiliriz. Artık bunun önüne geçmek isteyen Google, kötü performans gösteren ve zararlı yazılım içeren uygulamaları yasaklamaya hazırlanıyor.

Aslında Google’ın ücretsiz olarak yazılımları kabul etmesinin en buyuk sebebi, yazılımcıların önünü açmak ve daha geniş bir uygulama ağına sahip olmak istemesiydi. Ancak bu durum Google’ın istediği gibi gitmedi ve zararlı birçok yazılım Play Store’a yerini aldı.
Google bu yeni başlattığı süreçte tüm uygulamaların yeniden tasarlanmasını isteyecek. Aslında bu durum Apple’ın uzun süredir uyguladığı bir yöntemdi ancak Google, Apple’a göre bu konuda oldukça esnek davranıyordu.



Play Store’a uygulama sayısı oldukça fazla olduğu için Google ilk olarak kullanıcılardan gelen şikayetler üzerine bir yol izleyecek.

Bu sayede kullanıcılardan gelen değerlendirmeler üzerine yüksek değerlendirme alan uygulamalar ön sıralarda çıkacak. Kötü değerlendirme alan uygulamalar ise aynı şekilde alt sıralara yerleşecek ve uygulamalar düzeltilmez ise Google tarafından geliştiricilere çeşitli yaptırımlar uygulanacak.
 
  • Beğen
Tepkiler: KomiserMemoli_12, -Andromeda- ve AIS


Bysnbad

Bysnbad

Kapalı Hesap
Google sonunda birşeyin ucundan tuttu zamanı gelmişti artık play store düzeltmenin
 
  • Beğen
Tepkiler: ibrahimbüyükdemir
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Çok geç kalınmış bir uygulama. Bu saatten sonra Play Store ne kadar düzeltilir ki? Her tarafı uisa dolu. Apple Store'ya giriyorum ne kadar temiz düzenli. Ücretsiz uygulama az ayrıca android'teki kadar aşırı reklama kaçan uygulamaları yok. Playstore'da freeciliğin önü bu kadar açık olursa olacağı budur. Ben bu saatten sonra Play Store'nin düzeleceğine inanmıyorum. Yıllarca Android'ti savundum ama artık ios'un android'ten her alanda üstün olduğunu gördüğüm için taraf değiştiriyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare.
-Emre

-Emre

Üye
7 yıl geç kalmış uyguluma. Artık düzelmez hiçbir şey.
 
  • Beğen
Tepkiler: ibrahimbüyükdemir
phasan

phasan

Üye
Düzelmez

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Bülent872

Bülent872

Üye
Kesinlikle düzelmez.
 


Üst Alt