Pizza Hut Türk telekom ve avea kampanyası 1 menü alana 1 bedava

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Pizza Hut Türk telekom ve avea kampanyası 1 menü alana 1 bedava
Pizzanın merkezi Pizza Hut satış noktalarında Türk telekom abonelerine özel kampanya fırsatı başladı. Pizza Hut kampanyasında 29 Haziran-15 Ağustos 2012 tarihleri arasında Türk Telekom ev telefonu ve Avea müşterilerine tüm PIZZA HUT restoranlarında 1 Menü alana 1 Menü bedava fırsatı bekliyor.

Süper Menü; küçük boy süper supreme pizza+elma dilim patates+coca cola+sufle veya dilim dondurmayı kapsamaktadır.

Kampanya Detayları
- Kampanyadan, Türk Telekom ev telefonu ve Avea müşterileri faydalanabilir.
- Tüm PIZZA HUT restoranlarından ve 4446555 sipariş hattından verilecek siparişler ile ve adreslerinden verilecek online siparişlerde geçerli olacaktır.
- Kampanyadan yararlanılabilmesi için her alışverişte yeni şifre alınması gerekmektedir. Şifrenin alışveriş sırasında restoran yetkilisine bildirilmesi ya da web sitesinde ilgili alana girilmesi gerekmektedir.
- Kampanya süre, kurgu ve koşullarındaki değişiklik hakkı PIZZA HUT, Avea İletişim Hizmetleri ve Türk Telekomünikasyon A.Ş. ’de saklıdır.

Pizza Hut Kampanyasından Nasıl Yararlanabilirsiniz?
29 Haziran – 15 Ağustos 2012 tarihleri arasında Türk Telekom ev telefonu müşterileri PIZZAHUT boşluk başında sıfır olmadan alan kodu ile birlikte ev telefon numaralarını 6616’ya (örnek: PIZZAHUT 2121234567), Avea’ lılar ise PIZZAHUT yazıp 5060’a kısa mesaj göndererek kampanyadan faydalanabilir. 5060’a gönderilen kısa mesajlar KDV ve ÖİV dahil 41,5 kuruş olarak ücretlendirilir. 6616’ya gönderilen mesajlar bağlı olunan operatör tarifesine göre 1 standart SMS ile ücretlendirilir.
 


Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
İyiymişte buralarda pizza hut yokki :D
 
navti

navti

Üye
kfcdede vardi galiba bunun benzeri
 
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Kampanya sona ermiştir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt