Pitbul PFDK yolcusu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Pitbul PFDK yolcusu
Samsunspor maçının yıldızı Felipe Melo’ya kötü haber..



İstanbul BŞ maçında Mahmut’a attığı kafa, hakemin görüş açısında olmadığı tespit edilen Sambacı, PFDK’ya sevkediliyor.. Suçlu bulunursa, cezası 1-3 maç arası

YENİ G.Saray’ın en göze batan ismi hiç kuşku yok ki Felipe Melo. Selçuk İnan, Eboue, Elmander, Ujfalusi, Engin Baytar ve Sercan Yıldırım gibi yıldızların takıma kazandırılmasına rağmen, yepyeni bir kadroda adeta göze batan, oynadığı futbolla şimdiden sarı-kırmızı tribünleri kendisine hayran bırakan Brezilyalı yıldız, dün akşam oynanan Samsunspor karşılaşmasında da sahanın kahramanıydı.

HAKEM HATASI DEĞİL!
DEFANSİF özelliklerinin etkinliği kadar ofansa olan katkısıyla da alkış toplayan ve Samsun’a karşı müthiş bir gol atan Felipe Melo, Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında oynanan İstanbul BŞ maçında yaptığı hareketten yırtamadı.

HATIRLANACAĞI gibi Melo’nun ligimizle tanıştığı maç olan İstanbul BŞ sınavında yaşanan bir pozisyonda Mahmut Tekdemir’le sıcak temas yaşamıştı. Kendisine bir şeyler söyleyip arkasını dönen genç oyuncunun arkasından yaklaşıp attığı kafa kameralara yansıyan 28 yaşındaki yıldız, bu hafta PFDK yolcusu.

İSTERSENİZ konuyla ilgili biraz bilgi verelim. Bu tip cezai durumlarda tek bir duruma bakılıyor. Yaşanan pozisyon hakemin görüş alanındaysa ve cezalandırılmamışsa bu, ‘hakem hatası’ olarak geçiyor. Fakat pozisyon eğer hakemin görüş alanında değilse o zaman konu, PFDK’ya gidiyor ve son karar da buradan çıkıyor.

PFDK’YA sevkedilecek olan Melo, suçlu bulunursa 1-3 maç arasında ceza alabilir. Bakalım bu hafta nasıl karar çıkacak?
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Çeksin cezasını artist herif ... Daha dün bir bugün iki ...
 
_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
cezaya bak :kop:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt