Pisi Pisine ölüm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oteb

Üye
    Konu Sahibi
Pisi Pisine ölüm
Güney Afrika'da uzun süredir aranan bir hırsız, bir gasp sonrası polisten kaçarken hayvanat bahçesine kaçtı. Ancak saklandığı kafesteki dev kaplan, gaspçıyı parçaladı.

Buna benzer bir olay 1997 yılında da yaşanmış, ama goril şaşkın hırsızı öldürmeyerek etkisiz hale getirmişti. Güney Afrika'nın Bloemfontein kentindeki Merkez Hayvanat Bahçesi'nde trajikomik olay... Yaklaşık 5 yıldır ülkede 40'a yakın gasp olayına adı karışan ancak yakalandığı 2 olayda da kaçmayı başaran Conuma Bunca'nın acı sonu. Conuma, geçtiğimiz pazar gün günü girdiği bir marketten 83 bin Amerikan doları gasp etti. 34 yaşındaki Conuma, polisin gelmesi üzerine olay yerinden uzaklaştı.

Marketin yakınlarındaki Merkez Hayvanat Bahçesi'ne giren Conuma, kapısı açık bir kafesin içine kendini attı ve kapıyı kapattı. Bu hata, Conuma'nın sonunu hazırlamıştı. Çünkü, kapısını kilitlediği kafesin içinde kentin en azgın Bengal kaplanı vardı.Arkasında kaplanı fark eden Conuma, kapıyı açmaya çalışırken kaplanın saldırısına uğradı. 200 kiloluk dev kaplan, hırsızı feci şekilde öldürdü. Polis, Conuma'yı kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken, Bloemfontein Polis Merkezi'ne gelen bir telefon, gerçeği ortaya çıkarttı.

'KARNI TOKTU' DİYORLAR AMA...
Hayvanat bahçesi yetkilileri, bengal kaplanının bir kişiyi paramparça ederek öldürdüğünü polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, yaptığı ilk incelemede feci şekilde öldürülen kişinin, yıllardır aradıkları Conuma Bunca olduğunu anladı. Kaplanın, zanlıyı öldürdüğü ama cesedi yemeye çalışmadığı belirlendi. Doğa koruma yetkilileri, Güney Afrika Yayın Kuruluşu'na yaptıkları açıklamalarda, kaplanın cumartesi günü öğleden sonra beslendiğini, bu nedenle aç olmadığını söylüyor. 1997 yılında da Max adlı bir goril, polisten kaçarken kendisine ayrılmış bölgeye sığınan bir hırsızı etkisiz hale getirince kahraman olmuştu...
 


POWER

POWER

Üye
şimdi yazık olmuş desem yazık değil ama olsun oda insan neyse allahında bulmuş nediyeyim
 

Nicolas_Anelka

Üye
kendi sonunu kendi hazırladı...
 
hidayet

hidayet

Üye
adamdaki şansızlığa bak yağmurdan kaçarken doluya tutulmuş
 

Nicolas_Anelka

Üye
ee bak ne demişler herkez yaptıgı sucun cezasını çekecek bu adam cok kotu allah kimseye böyle sey yasatmasın diyelimmmm.
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Gaspçıymış zaten bırakın bence dünyadan bir pislik daha yok oldu..
 
cllgr

cllgr

Üye
ava giden avlanır diye buna derler heralde.gerçekden pisi pisine ölmüş
 

oteb

Üye
    Konu Sahibi
Bu olay bana geçenlerde verilen salak antilop görüntüsünü hatırlattı...
 

CisSe

Üye
iyi olmuş böyleleri yavaş yavaş tok olursa dünya tertemiz olurr
 
Caine

Caine

Üye
nedense üzüldüm allah affetsin ne diyelim...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt