Pinterest Hesap Silme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Pinterest Hesap Silme
Ülkemizde de son yıllarda yüz binlerce üyeye kavuşan en büyük sosyal platformlardan biri olan Pinterest bildiğiniz üzere video ve görsel paylaşımlar yapabildiğiniz bir sanal ortam olarak yayın hayatına devam etmektedir. Sizde beğendiğiniz görselleri veya videoları kendi üyeliğiniz ile Pinterest üzerinde paylaşabilir ve diğer kullanıcılara gösterebilirsiniz.

Her ne kadar gün geçtikçe Pinterest kullanıcı sayısı artıyor olsa da birçok kullanıcı da artık ihtiyaç duymadığından dolayı veya farklı sebeplerden dolayı Pinterest üyeliğini silmek istiyor. Bende sizlere bu yazıda kısaca Pinterest hesap silme işlemi nasıl yapılıyor onu anlatacağım. Öncelikle İşletme hesabına sahip kullanıcıların Pinterest iletişim kısmından şirket ile iletişime geçmeleri gerekmektedir aksi halde işletme hesapları kapatılmamaktadır.

Diğer taraftan normal kullanıcılar ise uygulamanın sağ üst kısmında yer alan üç noktaya basarak uygulamanın ayarlarına girerek oradan hesap ayarları kısmına girmesi gerekmektedir. Hesap değişikliklerinin altında "hesabı devre dışı bırak" yazısına tıklayarak uygulamayı bırakma sebebinizi yazabilir ve Pinterest üyeliğini iptal edebilirsiniz.
 

Benzer Konular

Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
293
Buğra
Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
508
Buğra
Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
300
Buğra
Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
487
Buğra


Üst Alt