PİNPHONE 3Gs

Sponsorlu Bağlantılar

saclan

Üye
Bunlara jailbreakli iphone'a yüklendiği gibi oyun yükleyemiyoruz dimi?? Yani Iphone'nun oyunlarını.

saclan

Üye
Compeq ile görüşen var mı?? pinphone 4 ne zaman geliyormuş??

aborjin_21

aborjin_21

Üye
öncelikle diğer çakma telefonlara göre daha iyi bir model bu şimdiden sölim..bir kaç sorum olacak bilgisi olan cevapalrsa sevınırım..

1- 3d hareket sensörleri çalışıyor olmasına ragmen telefon ters cevirdigim zaman otomatik sessiz moduna girmiyor ama video veya müzik moduna giriyor yan dönüyor yani ekran.

2- internete giridiğimde girilen sitenın ana sayfası hep çince karakterler cıkyor.örneğin google.com.tr giridigimde bile çince sayfa cıkyıor googlenın.

bursa1616

bursa1616

Üye
al al güzel

babyasus

Üye
güzel telefon ben kullanıyorum memlun kaldım piyasadaki bir cok cin telefonuna karşı kamerası cok iyi internet bağlantısıda öyle her ne kdr alalı 3 qün olsada her şeyini çözdüm :) bir tek uygulamalarla ilgili bir problemim var onuda teli aldıgım kişi öğreteceegini söyledi suanda burda olmadıgı icin yardm alamıyorum eğer telefondan anlayan tanıdıgın varsa sana yardım edebilecek bence qüzel telefon bi sorun olursa cevaplayabilirim.

sakın almayın bu telefon cok dandık ve hemen arızanıyor paranıza yazık

latifoku

latifoku

Üye
arkadşalar bu telefon çin malımıdır . telefondan anlamadığım için . yardımcı olursanız memnun olurum

Takipçi Satın Al

Üst Alt