PhoneGAP... Açık Kaynalkı HTML5 ve Java SDK Bada Desteği Veriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
grafikedy

grafikedy

Üye
    Konu Sahibi
PhoneGAP... Açık Kaynalkı HTML5 ve Java SDK Bada Desteği Veriyor
Tek açık kaynak kodlu ve çoklu platform destekli PhoneGap SDK, Bada OS desteği eklenmiş biçimde indirime sunulmuş durumda. HTML5 ve Javakodlamalarını kullanan program, tek bir arayüz üzerinden desteklediği tüm sistemler için program yazılabilmesine olanak sağlaması açısından gerçekten çok yararlı. Bada SDK Java ve HTML5 kodlamalarına izin vermesine rağmen, bunu karmaşık ve yetersiz biçimde gerçekleştirdiği için, bu program gerçekten Web programları hazırlayan yapımcılar için bir hazine.



PhoneGap üst seviye web standtartlarını kullanıp (html5, css3, javascript), Android, Blackberry, iOS, bada, Symbian gibi popüler platformlar için derleme yapabileceğiniz hoş bir framework.

Mevcut olarak bir sürü alternatifi olduğu düşünüldüğünde phonegap ile geliştirmenin başlıca avantajının yeni sahibi olan Adobe olduğunu belirtmek gerekir. Birliktelik ile Adobe Dreamweaver 5.5 ile phonegap dahili olarak geliştirmeye hazır geliyor.Adobe desteği ve sürekli artan geliştirilerinin gücü artı çoklu platform desteği sayesinde parlayan yıldız PhoneGap.

Başlarken;

-- kurmanız gerekiyor. Kurduktan sonra başlangıç proje olarak "mobil" ardından phonegap ile başlayabilirsiniz.

-- kurmalısınız.

-- kurmalısınız.

Bu adımları geçtikten sonra Dreamweaver ayarlarından "Site - Mobile Applications - Configure.." adımını izliyerek Bada SDK'yı kurmalı veya yolunu göstermelisiniz. Bada'yı ister kendiniz, istersenizde "easy install" seçeneğiyle kurabiliyorsunuz. Kendiniz kurduğunuz takdirde bada kurulu dizini göstermeniz kafi olucak. Bada kurulumu konusunda sıkıntı yaşayanlar Dreamweaver'ı güncelleyerek sorunu aşabilirler. Güncelleme sırasında internet bağlantınızın da sorunsuz olması gerektiğini belirtelim.


Phone GAP'ın diğer işletim sistemelerine ve bada'ya sunduğu imkanların tablosuna baktığımızda şuan için bada sdk ve marmelade sdk yanında yeni bir kapsamlı sdk'ya sahip olduğumuzu görüyoruz.






PhoneGap İnternet Sitesi:



Bada Türkiye'den Frager'a ait alıntı haberdir.
 
Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
dosyalar ve media ya destek te verseymiş keşke geliştiriciler için güzel olurdu
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
76
Görüntüleme
16K
gonyalı
kfahaa
Cevap
13
Görüntüleme
834
ANIL
Skaptan
Cevap
0
Görüntüleme
4K
Skaptan


Üst Alt