Phılıps 56pfl9954

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tnyavuz

Üye
    Konu Sahibi
Phılıps 56pfl9954
954



21:9 sinema en boy oranı, altta ve üstte siyah şerit yok

21:9 (2.39:1) film formatında izlenmesi gereken filmleri aaaifle izleyin. Cinema 21:9 TV yönetmenlerce kullanılan orijinal film formatına tam uyduğundan, siyah şeritler ya da görüntü kaybı gibi sorunlar ortadan kalkar ve filmleri, yönetmenlerinin görmenizi istediği şekilde görebilirsiniz. Gerçek 21:9 sinema formatıyla sinema büyüsünü evinize getirin. 16:9 ve oyun aaafini 21:9 ekranın gücüyle çıkarın. Cinema 21:9, bozulma olmadan başka formatlara tam uyum sağlamak için son derece gelişmiş bir formatlama teknolojisi kullanmaktadır. Evinizin rahatlığında aksiyonun parçası olun!
Linkleri Üyelerimiz Görebilir. Üstün izleme deneyimi için Ambilight Spectra 3

Ambilight Spectra 3 ile izleme deneyiminize yeni boyutlar ekleyin. Bu patentli Philips teknolojisi ekranın arkasından duvara bir ışık huzmesi yansıtarak ekranı daha da genişletir. Ambilight TV'nin etrafındaki ışığın rengini ve parlaklığını görüntüye uyacak şekilde otomatik olarak ayarlar ve üstün bir izleme deneyimi sağlar. Ambilight Spectra 3 ile filmler gerçek gibidir!
Linkleri Üyelerimiz Görebilir. 2560x1080p çözünürlüklü aaaa HD LCD ekran

HDTV yayınları veya Blu-ray diskleri gibi aaaa HD kaynaklarının mükemmel görüntü kalitesinin aaafini Cinema 21:9 ile çıkarın. Bu benzersiz sinema formatlı ekran, 21:9 en-boy oranına uygun 2560x1080p çözünürlüğe sahiptir.
Linkleri Üyelerimiz Görebilir. Eşsiz keskinlik ve netlik için Perfect Pixel HD Engine

Perfect Pixel HD Engine ile eşsiz keskinlik ve netlik elde edin. Resimdeki her piksel, çevredeki piksellerle daha iyi uyum sağlamak üzere geliştirilir, böylelikle daha doğal bir görüntü elde edilir. Sonuç izlediğiniz her şeyde keskinlik, doğal ayrıntılar, canlı renkler, mükemmel kontrast ve düzgün ve doğal hareket akışının eşsiz bir kombinasyonudur. Multimedyadan standart TV'ye tüm içerik kaynaklarında parazit ve gürültü algılama ve azaltma, net ve bıçak keskinliğinde görüntüler sunar.
Linkleri Üyelerimiz Görebilir. Çok yumuşak aaaa HD filmler için Mükemmel Doğal Hareket

Titreşimsiz olarak heyecanın tadını çıkarın. Mükemmel Doğal Hareket, görüntüdeki hareketi değerlendirir ve araya görüntü koyarak hem yayındaki hem de kayıtlı filmdeki (Blu-ray ve DVD'deki 1080p filmler ve 24p True Cinema dahil) titreme hareketlerini düzeltir. Sonuç, ekrandaki heyecan ne kadar hızlı olursa olsun mükemmel netlikte, daha düzgün ve daha az gürültülü görüntülerdir. Sinema kalitesini artıran hareket performansının aaafini çıkarın!
200Hz Clear LCD*, 1ms performans: üstün hareket netliği

Görüntüde bozulma olmadan üstün hareket netliğinin aaafini çıkarın. Philips 200Hz Clear LCD, LCD TV'lerin tepki süresini inanılmaz bir değer olan 1ms'ye getirerek en hızlı hareketli sahnelerde bile hareketin içinde kalmanızı ve otomobillerin ekranın altında uzaması gibi sorunların ortadan kalkmasını sağlar. Gelin ve hareketin bir parçası olun!
Linkleri Üyelerimiz Görebilir. Linkleri Üyelerimiz Görebilir. TV'nizde popüler çevrimiçi servisler için Wi-Fi özellikli Net TV

Net TV sayesinde çok sayıda çevrimiçi servis deneyimini yaşayın. İstediğiniz zaman, doğrudan TV'nizde filmlerin, fotoğrafların, eğlendirici bilgilerin ve diğer çevrimiçi içeriğin aaafini çıkarın. TV'nizi ister dahili Wi-Fi kablosuz bağlantı isterseniz ethernet bağlantısı ile doğrudan ev ağınıza bağlayın ve TV uzaktan kumandası ile gezinerek izlemek istediklerinizi seçin. Philips menüsü, TV ekranınıza uyacak popüler Net TV servislerine erişmenizi sağlar. Ayrıca, DLNA onaylı PC ağı ile, TV uzaktan kumandasını kullanarak bilgisayarınızdaki videoları izleyebilir veya fotoğraflara erişebilirsiniz.
YouTube ve diğer sitelerden zengin web videosu seçeneklerinin aaafini çıkarın

Net TV sayesinde YouTube ve diğer video web sitelerinden çok çeşitli videolara erişebilirsiniz. Videolar TV ekranınıza uygun hale getirildiğinden, en iyi kalitede çevrimiçi video aaafi için yapmanız gereken televizyon karşısına oturmak.
Bilgisayarınızdan video izlemek için DLNA PC ağ bağlantısı

DLNA PC ağ bağlantısı, bilgisayarınızdan video izlemenize, fotoğraf görüntülemenize ve müzik dinlemenize olanak verir





LinkBack
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt