Phılıps 46pfl8605

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tnyavuz

Üye
    Konu Sahibi
Phılıps 46pfl8605
Gerçekten rafine bir performans ile sarmalanın. Çerçevesiz tasarım ve ambilight, LED teknolojisinin mükemmelliğini yaşamanız amacıyla sahneyi sizin için ayarlar. aaafini çıkarın.
Linkleri Üyelerimiz Görebilir.
İzleme deneyiminizi zenginleştirin
Ambilight Spectra 2 izleme deneyimini genişletir
Linkleri Üyelerimiz Görebilir.

Ambilight Spectra 2 ile görüntüleme deneyiminize yeni boyutlar ekleyin. Bu patentli Philips teknolojisi, ekranın arkasından TV'nin 2 tarafındaki duvara bir ışık huzmesi yansıtarak ekranı daha da genişletir. Ambilight, ışığın rengini ve parlaklığını görüntüye uyacak şekilde otomatik olarak ayarlar ve üstün bir izleme deneyimi yaratır. Duvarınız ne renk olursa olsun, duvara uyarlama fonksiyonu ışığın renginin her zaman görüntüye uygun olmasını sağlar. Ambilight Spectra 2 ile filmler gerçek gibi!
Nefes kesici mükemmel görüntüler

Benzersiz netlik için Perfect Pixel HD Engine'li aaaa HD

Linkleri Üyelerimiz Görebilir.

Perfect Pixel HD Engine ile eşsiz keskinlik ve netlik elde edin. Resimdeki her piksel, çevredeki piksellerle daha iyi uyum sağlamak üzere geliştirilir, böylelikle daha doğal bir görüntü elde edilir. Sonuç izlediğiniz her şeyde keskinlik, doğal ayrıntılar, canlı renkler, mükemmel kontrast ve düzgün ve doğal hareket akışının eşsiz bir kombinasyonudur. Multimedyadan standart TV'ye tüm içerik kaynaklarında parazit ve gürültü algılama ve azaltma, net ve bıçak keskinliğinde görüntüler sunar.1920x1080p piksel değerindeki aaaa HD ekran, titreşimsiz aşamalı tarama görüntülerini mükemmel bir parlaklık ve canlılıkla sunuyor.


Linkleri Üyelerimiz Görebilir.

Gerçek 3D film deneyimi için aaaa HD 3D Ready özelliği

Linkleri Üyelerimiz Görebilir. aaaa HD 3D ready TV ile kendinizi oturma odanızda 3D filmlerin büyüsüne bırakın. Aktif 3D, eksiksiz 1080x1920 HD çözünürlükte gerçekçi derinlik ve görüntüler için en yeni nesil hızlı anahtarlamalı ekranları kullanır. BluRay ile sunulan en yeni 3D filmler ve gelecekte gerçek olacak 3D yayınlar ile çok çeşitli yüksek kaliteli içerik seçimine sahip olacaksınız. TV'nize 3D uyumlu BluRay oynatıcı veya HD alıcı ile aksesuar olarak sunulan 3D yükseltme kitini (Philips PTA02) ekleyerek aaaa HD 3D deneyimine hazır olacaksınız. 2 kişiden fazla izleyici için istediğiniz kadar 3D gözlük ekleyebilirsiniz (genişletme kiti PTA03).
Düşük güç tüketimiyle parlak LED görüntüler

Linkleri Üyelerimiz Görebilir.

LED aydınlatma teknolojisi bulunan en gelişmiş teknolojidir. Bu TV'de, göz alıcı minimalist bir tasarım ve inanılmaz görüntü kalitesinin yanı sıra, sınıfının en düşük güç tüketimini bir arada sunmaktadır. LED aydınlatma teknolojisinin çevre açısından bir diğer yararı da tehlikeli madde içermemesidir. LED arkadan aydınlatma ile düşük güç tüketimi, yüksek parlaklık, mükemmel kontrast ve canlı, net renklerin aaafini çıkarın.


Linkleri Üyelerimiz Görebilir.

Çok yumuşak aaaa HD filmler için Mükemmel Doğal Hareket

Heyecanın aaafini titreşim olmadan çıkarın. Mükemmel Doğal Hareket, görüntüdeki hareketi değerlendirir ve araya görüntü koyarak hem yayındaki hem de kayıtlı filmdeki (Blu-ray ve DVD'deki 1080p filmler ve 24p True Cinema dahil) titreme hareketlerini düzeltir. Sonuçta, mükemmel netlikte ve daha az parazit içeren görüntüler elde edilir. Sinema kalitesini aşan performansın aaafini çıkarın!
200Hz Clear LCD, 1ms performans: üstün hareket netliği

Görüntüde bozulma olmadan üstün hareket netliğinin aaafini çıkarın. Philips 200Hz Clear LCD, LCD TV'lerin tepki süresini inanılmaz bir değer olan 1ms'ye getirerek en hızlı hareketli sahnelerde bile hareketin içinde kalmanızı ve otomobillerin ekranın altında uzaması gibi sorunların ortadan kalkmasını sağlar. Gelin ve hareketin bir parçası olun!
Etkileyici, görünmez ses

20W RMS ve Incredible Surround özelliğinin gücünü hissedin

Linkleri Üyelerimiz Görebilir.

Müziklerin ritmini ve filmlerin ortamını yaşayın. Güçlü 20W RMS (2x10W RMS) amplifikatörler gerçek yaşamla aynı düzeyde ses kalitesi sunuyor. Incredible Surround daha derin ve daha geniş ses çıkışıyla toplam surround ses deneyiminizi güçlendiriyor. Zengin izleme deneyimini daha da zenginleştiren net ve derin bir ses çıkışı sağlıyor.
Çevrimiçi dünyaya bağlanın ve aaafini çıkarın

TV'nizde popüler çevrimiçi servisler için Net TV

Net TV sayesinde çok sayıda çevrimiçi servis deneyimini yaşayın. İstediğiniz zaman, doğrudan TV'nizde filmlerin, fotoğrafların, eğlendirici bilgilerin ve diğer çevrimiçi içeriğin aaafini çıkarın. Ev sinema sisteminizi Ethernet bağlantısı ile doğrudan ev ağınıza bağlayın ve uzaktan kumanda ile gezinerek izlemek istediklerinizi seçin. Philips menüsü, TV ekranınıza uyacak popüler Net TV servislerine erişmenizi sağlar. Ayrıca, DLNA onaylı PC ağı ile, uzaktan kumandayı kullanarak bilgisayarınızdaki videoları izleyebilir veya fotoğraflara erişebilirsiniz.


Linkleri Üyelerimiz Görebilir.

Her gün daha çevreci

LED, normal LCD TV'lere göre %40'a varan oranda daha fazla enerji verimliliği sunar

Linkleri Üyelerimiz Görebilir.

Standart flat TV'lere göre %40'a varan oranda daha yüksek enerji verimliliği. En yeni LED arka aydınlatma teknolojisini kullanan LED arka aydınlatmalı TV'ler, plazmalara ve standart LCD TV'lere kıyasla daha uzun ömür ve çok daha düşük enerji tüketimi ile daha sürdürülebilir seçeneklerdir. CCFL arka aydınlatmaların aksine LED'lerin üretiminde cıva kullanılmaz. Ayrıca, Philips TV tasarımları nesilden nesle gelişerek, malzeme verimliliğinde artışa ve güvenlik ve mutluluktan ödün vermeden enerji kullanımında azalmaya yol açmıştır. Bugün sizin için, yarın çocuklarınız için iyi haber.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt