Periscope Hesap Silme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Periscope Hesap Silme
Dünya üzerinde kısa sürede popüler hale gelen canlı yayın uygulamalarından biri olan Periscope bildiğiniz üzere çok sayıda insana çabuk bir şekilde ulaşmanızı sağlayan ve milyonlarca kayıtlı üyesi olan bir canlı yayın platformudur. Özellikle ülkemizde ligtv izleme için yasa dışı şekilde kullanılan Periscope uygulaması Türkiye'de birçok dava ile karşı karşıya kalmıştır.

Eğer sizde sevdiklerinize veya takipçilerinize canlı yayın yapmak için Periscope mobil uygulamasını kullanıyorsanız ve üyeliğinizi tamamen uygulamadan kaldırmak istiyorsanız bu konuda anlatacağım basit yöntemle Periscope hesap silme işlemini yapabilirsiniz. Öncelikle uygulama içerisinde herhangi bir hesap silme özelliği bulunmamaktadır.

Periscope hesabı silmek için [email protected] adresine Delete Account başlığı ile içeriğine kullanıcı adınızı yazarak bir mail atmanız yeterli olacaktır. Sistemin destek kısmında görev alan kişiler sizin atmış olduğunuz mail üzerinden isteğinizi yerine getirerek geri dönüş yapacaktır. Elbette geri dönüş yapılması biraz zaman alacaktır. Bu sebeple mail attıktan sonra beklemeniz gerekiyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare.

Benzer Konular

Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
314
Buğra
TheNightMare.
Cevap
0
Görüntüleme
558
TheNightMare.
Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
508
Buğra
Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
488
Buğra


Üst Alt