Paşa Başkent'te umutlarını tüketti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Paşa Başkent'te umutlarını tüketti
Kümede kalma mücadelesi veren Kasımpaşa, Başkent'te konuk olduğu G.Birliği'yle berabere kalarak işini mucizelere bıraktı...














Ligin dibinde yer alan İstanbul ekibi, Gençlerbirliği karşısında galibiyeti koruyamadı, kümede kalma şansı mucizelere kaldı.


Süper Lig'de 30 hafta mücadelesinde Gençlerbirliği ile Kasımpaşa 1-1 berabere kaldı.

Hafta içinde İBB karşısında aldığı yenilgiyle kupaya yarı finalde elveda diyen Gençlerbirliği, rakibi karşısında ilk yarıda konsantre olmakta zorlandı. Fuat Çapa göreve geldikten sonra oynadığı oyunda taraflı tarafsız herkesin alkışını alan Kasımpaşa 25. dakikada başkentte golü buldu. Halil Çolak, Korhan'dan aldığı pasta düzgün bir vuruşla Özkan'ı avladı. İlk yarıda ikinci gol fırsatlarını yakalayan lacivert beyazlılar Korhan ile net fırsattan yararlanamadı. Ve ilk yarın 1-0 Kasımpaşa'nın üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıda silik görüntüsünden uzaklaşan Gençlerbirliği rakip kaleye yüklenmeye başladı. 67. dakikada Ermin Zec, kaleci Fırat'ı geçti ve topu boş kaleye yuvarladı. Ancak Ergün Teber cansiparane bir müdahaleye ile yatarak yaptığı müdahale ile topun çizgiyi geçmesine izin vermedi. 74. dakikada Gençlerbirliği beraberlik sayısını buldu. Oktay Delibalta Orhan Şam'dan aldığı asisti iyi değerlendirdi ve skora dengeyi getirdi. 77. dakikada Kasımpaşa 10 kişi kaldı. İkinci sarı kartını gören Tjikuzu oyundan atıldı.
Kümede kalma savaşı veren Paşa, bu sonuçla 22 puanda kalarak 32 puanda bulunan Sivas'ın bitime 4 hafta kala 10 puana gerisinde kalarak işini mucizelere bıraktı.. Gençlerbirliği ise puanını 36'ya yükseltti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt