Partizan'ın şansı yok!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XMEN_43

XMEN_43

Üye
    Konu Sahibi
Partizan'ın şansı yok!
Partizan'ın şansı yok!
Fenerahçe'nin Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında MTK karşısında aldığı 5-0'lık skorun yankıları sürerken, Macaristan basını Partizan'ın da sonunun farklı olmadığını iddia etti.
8.8.2008



Macaristan’ın tek günlük spor gazetesi olan Nemzetisport, ilk sayfasına MTK’nın teknik direktörü Jozsef Garami’nin resmini koyarak, "Ülkemizde rahat şampiyon MTK, Avrupa’da hayal kurabilir" başlığı atarken, 2. ve 3. sayfalarda ise "Bir Macar takımını yine rezil ettiler", "Yıllardan beri beraber oynayan MTK Macaristan’da şampiyon, ancak uluslararası arenada komik duruma düştü" başlıklarını attı.
Namzetisport, Fenerbahçe’nin bir sonraki turda Sırbistan’ın Partizan takımını da benzer skorlarla geçip Şampiyonlar Ligi’nde en az yarı final oynayacağını, Semih’i durduracak savunmanın olmadığını iddia etti. Fenerbahçe’nin MTK zaferi ile ilgili günlük Blikk gazetesi ise "Ayıp" başlığıyla verdiği haberde Semih’in Ambulic ile mücadelesini gösteren resmi kullandı. Haberde, MTK’nin Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda en zayıf takım olduğunu, Fenerbahçe’nin 2 maçta toplam 7 gol attığını ve kaleci Vegh’in yaptığı müthiş kurtarışlar sayesinde maçta daha fazla gol yemediğini yazdı.
Bors gazetesi, "Macar şampiyonuna 4 gol atan Avrupa Şampiyonası’nın çıkardığı yeni yıldız" başlığının altına ise "Garami: Semih’e kızgınım" diye yazdı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt