"Partizan Fenerbahçe'ye rakip olamaz"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
"Partizan Fenerbahçe'ye rakip olamaz"

Fenerbahçe Kulübü'nün eski başkanı Ali Şen, sarı-lacivertli ekibin Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Sırbistan'ın Partizan takımıyla yapacağı mücadelede her iki maçta da kazanarak tur atlayacağını düşündüğünü söyledi.



Fenerbahçe'nin 13 Ağustos Çarşamba günü yapacağı maçı izlemek için Sırbistan'ın başkenti Belgrad'a gelen Şen iki ekip arasında yapılacak mücadeleyi değerlendirdi.
Partizan'ın, Kızılyıldız takımıyla birlikte Yugoslavya döneminin iyi ekiplerinden birisi olduğunu hatırlatan Şen, Sırp ekibin eski gücünden çok uzak olduğunu kaydetti.
Partizan'ın 3. ön eleme turunda Fenerbahçe'nin rakibi olamayacağını ifade eden Şen, "Eski güçleri artık yok. Bugün Partizan'ı çok genç bir antrenör çalıştırıyor. 21 yıl sonra yönetim ve teknik heyeti değişti. Partizan Fenerbahçe'ye rakip olamaz. Her iki maçta da hem burada ve hem İstanbul'da yeneriz" şeklinde konuştu.
Şen, yarın takımla Belgrad'a gelecek Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerine yemek verecek.
MİRKOVİÇ: "FENERBAHÇE DAHA İYİ BİR EKİP"
Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Mirko Mirkoviç de Fenerbahçe'nin Partizan karşısında turu geçeceğine inandığını ifade etti.
Türk vatandaşı olarak Mert Meriç ismiyle Türkiye'de forma giyen Mirkoviç, ailesiyle Belgrad'a geldi.
Nikola Tesla Havaalanı'nda Partizan-Fenerbahçe eşleşmesini değerlendiren Mirkoviç, Partizan'ın, Fenerbahçe'nin 2. ön eleme turundaki rakibi MTK Budapeşte'den iyi bir takım olduğunu, ancak Fenerbahçe kadar güçlü olmadığını ifade etti.
Çarşamba günkü maçı izleyeceğini bildiren Mirkoviç, "Fenerbahçe, Partizan'dan daha iyi bir takım şu anda. Zaten 5 futbolcusu oynamıyor. Bu da Fenerbahçe için bir avantaj. Fenerbahçe deplasmanda da olsa avantajlı" dedi.
Mirkoviç, Partizan'ın, kale arkalarında konuşlanan ateşli taraftar gruplarının bulunduğunu, ancak Fenerbahçe'nin tecrübesiyle bundan fazla etkileneceğini düşünmediğini kaydetti.

 


YsF_90

YsF_90

Üye
doğru konuşmuş, partizan fenerbahçe ye rakip olamaz. teşekkürler paylaşım için.
 
schumici

schumici

Üye
inşallah ali başkanın dediği gibi galibiyetlerle geçicez bu turu;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt