Partizan Çok İddialı..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Partizan Çok İddialı..
Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Partizan'ın teknik direktörü Slavisa Jokanovic, Fenerbahçe'yi yenerek Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak istediklerini söyledi. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Jokanovic, İstanbul'a kazanmak için geldiklerini belirterek, "Partizan buraya turu geçmek için gelmiştir. İlk maçta neler yapabileceğimizi gösterdik ve devamını getirebileceğimize inanıyoruz.Fenerbahçe'nin de hedefi aynı. Şampiyonlar Ligi gruplarına katılmak istiyoruz ve kazanmak için geldik" dedi.

İlk maçta Tosic, Fejsa, Jovanovic, Moreira ve Juka gibi önemli isimlerinin forma giyemediğinin hatırlatılması üzerine amaçlarının yarın Fenerbahçe karşısına en iyi kadrolarıyla çıkmak olduğunu dile getiren genç teknik adam, "Kadromdaki değişiklikleri görebilmeniz için yarınki maçı beklemeniz gerekecek" şeklinde konuştu.

Ayrıca Jokanovic, Fenerbahçe'nin güçlü bir kadroya sahip olduğunu vurgulayarak, "Fenerbahçe bizim saygı gösterdiğimiz bir rakip. Çok başarılı oyunculara sahip, ancak bizim kendi stratejimiz var. Oyuncularıma güveniyorum. Bu güvenimi boşa çıkartmayacaklardır" diyerek sözlerini tamamladı.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Fark yapmaz alayını ezdik ezerizde kadıkoyde;)
 
schumici

schumici

Üye
geldikleri gibi giderler:oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt