Parker: "Beni ilk kutlayanlardan biri Gerrard oldu"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Parker: "Beni ilk kutlayanlardan biri Gerrard oldu"
Tottenham'ın başarılı orta saha oyuncusu Scott Parker, İngiltere Milli Takımı'nın kaptanı olduğu için onur duyduğunu söyledi.

Hafta içinde Wembley'de oynanan hazırlık maçında İngiltere, Hollanda'ya son dakika golüyle 3-2 mağlup olmuştu. Bu karşılaşmada Scott Parker ilk defa kaptan olarak sahaya çıkmıştı.

The Sun'a yaptığı açıklamada kaptan olduğu için çok mutlu olduğunu belirten Parker, "Çocukluğumdan beri bunu hayal ediyordum. Tüm gün boyunca takıma nasıl liderlik edeceğimi düşünmüştüm ama sahaya çıkınca bambaşka duygular hissettim. Milli marşımızı duyduğum an çok duygulandım. Benim için çok özeldi." şeklinde konuştu.

John Terry'nin ardından kaptanlık için ismi geçen Steven Gerrard tarafından da tebrik edildiğini söyleyen tecrübeli oyuncu, "Beni ilk kutlayanlardan biri Gerrard oldu. Kaptanlığı hak ettiğimi ve beni destekleyeceğini söyledi. Bu hareketinden dolayı da çok mutlu oldum." dedi.

İngiltere'nin 2012 Avrupa Şampiyonası'ndaki şansını değerlendiren 31 yaşındaki oyuncu, "Hollanda'ya karşı zorlu bir mücadele gösterdik. Maçı 2-0 geriden 2-2'ye getirerek pes etmeyen bir ekip olduğumuzu ispatladık. Kalitemizi biraz daha arttırabilirsek kupa kazanacak bir takım haline geliriz." ifadelerini kullandı.

"Parker doğru tercih"

Scott Parker'ın kaptanlık için doğru seçim olduğunu düşünen Manchester City'nin yıldız file bekçisi Joe Hart ise "Parker bunu fazlasıyla hak etti. Maçtan önce takımın diğer oyuncularından biri gibi konuştu. Hepimizin çok kaliteli oyuncular olduğunu ve sahada ne yapacağımızı zaten bildiğimizi söyledi. Onun liderliğinde oynamaktan gurur duydum." dedi.

2012 Avrupa Şampiyonası'nda D Grubu'nda bulunan İngiltere'nin turnuvadaki ilk rakipleri Fransa, İsveç ve Ukrayna olacaklar. kaynak : goal
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt