Parfüm Şişesi Kavgası

Sponsorlu Bağlantılar

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi
Parfüm Şişesi Kavgası
Bursa'da bir , oğlu ile kocası arasında parfüm şişesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavganın ardından fenalaşarak hayatını kaybetti.

Emekli memuru baba kavgadan ardından tutuklanırken, 11 gün yaşam savaşı verdikten sonra hayatını kaybeden eşinin şüpheli bulunan ölümü üzerine soruşturma başlatıldı.Merkez ilçesi Sultan Mehmet Mahallesi Durak Sokak'ta, 7 Eylül'de meydana gelen olayda, kardeşine ait parfüm şişesini çöpe attığı öne sürülen 29 yaşındaki F.K. ile kardeşi Y.K. (27) arasında tartışma çıktı. Bunun üzerine alkollü olduğu iddia edilen 53 yaşındaki emekli polis memuru M.K. ile büyük oğlu F.K. arasında ikinci bir tartışma çıktı.

Baba-oğul arasındaki , anne G.K.'nin (49) araya girmesi üzerine yatıştı. Odasına gidip kapıyı kilitleyen G.K., polisin eve gelmesi üzerine kocası ve çocuklarıyla birlikte karakola giderken aniden fenalaştı. Hemen Çekirge 'ne kaldırılan G.K., 3 saat müşahede altında tutulup tomografisi çekildikten sonra randevu alarak gelmesi söylenerek evine gönderildi.

Ertesi gün tekrar rahatsızlanan G.K., eve çağırılan 112 ıyla bu defa Hastanesi'ne kaldırıldı. Nöroloji Yoğun Bakım Servisi'nde yer olmadığı gerekçesiyle özel bir hastaneye götürülen G.K., günlerdir süren ölüm kalım savaşına yenik düştü.Olayla alakalı soruşturma başlatan savcılık, G.K.'nin kavga esnasında darbe alıp almadığının tespiti için cesedinin otopsiye sevk edilmesine karar verdi. G.K.'nin kesin ölüm sebebi, 'ndaki incelemenin ardından netlik kazanacak.Bu arada, acı haberle yıkılan iki kardeş annelerinin cesedini almak için Adli Tıp Kurumu'na geldi.

Babaları cezaevindeyken annelerini kaybetmenin acısını yaşayan kardeşler, yakınları tarafından teselli edildi.Öte yandan, aile içinde yaşanan kavganın ardından ne oğluna ne de eşine vurmadığını söyleyen şüpheli baba M.K. ise "basit yaralamaya sebep olduğu" iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
 

Benzer Konular



Üst Alt