Uruloki
Üye
-
Konu Sahibi
-
bi kısmının alternatifini bulacaksın,bir kısmını da wine emulator var,onunla çalıştıracaksın.ubuntu kullanıyorken wine ile nokia firmware editoru bile açmıştım.virtual dj açmıştım,bir iki oyun açmıştım.internette counter 1.6 oynama anlatımları bile mevcut.mesela wisual studio,photoshop,wisual tudio,3dsmax gibi proğramlar gerekli pardusta nası aççaz onları?
aslında program sorun değil seninde dediğin gibi fskat oyunlarda directx isteyenlr çalışmıyor onun haricinde wine ile istediğini yapabilirsin ayrıca pardusda 32 ekran yapmıştım ben bir ara ve efektler filan süper yani en dandik bilgisayarda bile süper çalışıyor mavi ekran yok çökme yok virüs yok sadece oyun biraz kıt birde alışabilmeniz çok önemli
ban olayına gelince dediğim gibi ben değildim o hesap hacklenmişti olayı bir arkadaşım sayesinde çözdüm eğer o tür cümleler sarf ediyorsam bilin ki o ben değilim öyle şeylee yapmam ben
her linux sürümü gibi abi otomatik olarak driver kuruyor ama internet olayında abi hani sağ altta olan yerde internet simgesi vardı oraya basıcaksın ordan işte bu bağa bağlan diyor ordan yapıcaksın ya da şu da var ilk kurulduğında kaptan çıkıyor ordan hemen bulunan ağları tanıyor ordanda yapabilirdin hadi orayıda geçtim birde sağ alt köşede oluyor çoğunlukla sarı bir şey ona bastığında programcık ekle dersen az baktığında bağlantı yöneticisi var onu ekrana ekleyerekde o işi halledebilirdin neyse sen bilirsin fakat azcık olsada kullanmış oldun windows ile farkı anlamışsındır ve bu arada abi net olmazsa driveri nasıl kurdu cihaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?