Parasız saadet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Parasız saadet

Guti, Beşiktaş'tan henüz 5 kuruş almadı, 2.7 milyon euroluk ücretinin ilk taksidi de 'taa' ocak ayında ödenecek. 34 yaşındaki İspanyol yıldız, yine de sahada 18'lik gençlere taş çıkartıyor, formanın hakkını veriyor..

Türkiye, Avrupa'dan çaptan düşmüş yıldızların emeklilik ikramiyesi kazandıkları son durak olarak gözüküyor. Yabancılar, milyon euroluk sözleşmelere imza attıktan sonra bir-iki maç tribünlerin gözünü boyuyor ve iki yıl boyunca yan gelip yatıyor. Beşiktaş, Guti'yi transfer ettiğinde de '34 yaşındaki bitmiş adamı aldılar' yorumları yapıldı. Ama Guti'nin Beşiktaş aşkının ardında para yatmadığı ortaya çıktı. Yıllık 2.7 milyon eurodan iki yıllık sözleşme imzalayan İspanyol yıldız, henüz kulüpten 5 kuruş para almadı.

BEŞİKT'AŞK' BU!
Transfer ücretinin ilk taksidinin vadesi de ocak ayında geliyor. Buna rağmen sahada 18 yaşındaki gençler kadar çok koşup, hırsla mücadele eden, formasını terle ıslatan Guti parmak ısırtıyor.

O Guti ki Avrupa Ligi nedir bilmiyor, Real Madrid formasıyla kariyerinde üç tane Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu bulunuyor.
 


Mert

Mert

Üye
Bide para aldıktan sonra ne yapar acaba :oha:
 
'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Bide para aldıktan sonra ne yapar acaba :oha:


"parami aLdim yan geLip yaTarim" :d: saka Tabi :D

beskTas uzun zmn sonra adam gibi Transfer yapTi :hmmm geneLi curuk cikiyordu :D

guTi we q7'nin fenerde oLmasini isTerdm meseLa..
 
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Adam paraya başarıya doymuş yaşıda gelmiş ama hala oynuyor helal olsun gerçekten
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt