Pantech’in Yeni Phablet Modeli “vega Note” 10 Ekim Tarihinde Duyurulacak

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Pantech’in Yeni Phablet Modeli “vega Note” 10 Ekim Tarihinde Duyurulacak
Güney Kore, akıllı telefon üreticileri konusunda da bir çok firma ile karşımıza çıkıyor. Samsung ve LG, hem Güney Kore hem de dünya genelinde en başarılı firmalar olarak karşımıza çıkarken, bu iki firmanın arkasından mücadelesini sürdüren firmalardan bir tanesi de Pantecholmakta. Firma şimdiye kadar bir çok modelle karşımıza gelmişti.



Pantech, yeni bir akıllı telefon modelini duyurmaya hazırlanıyor. Pantech Vega Note olarak adlandırılacağı kaydedilirken, yeni akıllısını duyuracağı etkinlik için bir görsel de yayınlayan Pantech‘in bu etkinliği 10 Ekimtarihinde gerçekleştirilecek. Etkinlik adresi olarak da Güney Korebelirlenmiş.

Firmanın yeni akıllı telefonu phablet kategorisinde gelecek. HTC‘nin yeni modeli One Max gibi 5.9″ büyüklüğünde dokunmatik ekran ile gelecek. Ekran çözünürlüğünün de 1920×1080 piksel Full HD olması bekleniyor. Yonga seti olarak da Qualcomm‘un dört çekirdekli Krait 400 işlemci içerenSnapdragon 800 kullanılacağı belirtiliyor.

Google‘ın Android 4.2.2 Jelly Bean mobil işletim sistemi üzerinde çalışacak olan Pantech Vega Note ayrıca yeni yüksek hızlı veri transferi sunan LTE-A desteği ile gelecek. 2GB sistem belleği ile gelecek bu yeni modelin görsellerinin ve tam teknik özelliklerinin de çok yakında ortaya çıkması bekleniyor.

Pantech’in yeni phablet modeli “Vega Note” 10 Ekim tarihinde duyurulacak
 
fk555897

fk555897

Üye
Tasarımı güzele benziyor. Donanımı da çok güzel.
 


Üst Alt