Panasonic 42s10

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

teknolojixss

Üye
    Konu Sahibi
Panasonic 42s10
EKRAN GENİŞLİĞİ: 42" Ekran Genişliği
PARLAKLIK: 1500 cd/m2 Parlaklık
ÇÖZÜNÜRLÜK: 1920x1080 Çözünürlük- HD-
KONTRAST: 30.000:1 Kontrast
DİNAMİK KONTRAST: 2.000.000:1 Dinamik Kontrast

HD
100.000 saat ömür
SD Card Reader

gerçekten çok iyi bi cihaz,plazma almak istenler incelemeden karar vermesinler....

noumasel

Üye
sonuçta panasonic kalitesi ve uygun fiyat ta istanbul mecidiyeköyde haliç üninin yanındaki showroomda gördüm.inanılmaz çekici bir cihaz.bilişim sektöründe lider marka

derya03

Üye
plazma ölmez diyenlerdenim. gercekten panasonic bununda zaten böyle olacağını göstermiş oluyo bu ürünüyle..

mc__fatih

mc__fatih

Üye
42s10 panasonıc plazmların en kelepir ürünü diye bilirim arkdaşlar istanbul bilişimdeki fiyatına kimse iananmıyacaktır 1925 tl hd 2.000.000 : 1 kont- 400 hz tep. sür 0,001 daha ne olsun
panasonıc 42s10 gönül 42g10 almak ama bu fiyatada bu cihaz kaçmaz kiii

obgz

Üye
arkadaşlar plazma dediğimiz zaman panosunic ten şaşmamak lazım 42s10 da panasonic hd tepkime süresi diye bişey söz konusu değil maclarda ve aksiyon filmlerinde inanılmaz görüntüsü var....

tzt

Üye
Arkadaşlar aramızda malesef plazma teknolojisinin bitiiğini düşünenler var.Ben kesinlikle katılmıyorum bu görüşe ayrıca plazma teknolijisinin bitmediğini panasonıcın cihazlarının performansıyla daha nette anlaşılıyor..Cihazın piyasa araştırmasını yapmak isteyenler mutlaka linkten araştırmalarını yapsınlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt