Pakistana Cepten yardım edebilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Pakistana Cepten yardım edebilirsiniz
Türk Kızılayı, Güney Asya’yı vuran 7,6 büyüklüğündeki depremde zarar görenler için yardım kampanyası düzenledi.
Bölgeye ekip ve malzeme gönderen Kızılay, felaketzedeler için bağış kampanyası da düzenliyor.

Depremzedelere yardımda bulunmak isteyen vatandaşlar, tüm GSM operatörlerinden 2868’e mesaj çekerek, her bir mesaj için 5 YTL yardımda bulunabilir ya da bankaların 2868 no’lu hesabına bağış yapabilirler.

Türk Kızılay Derneği’nden yapılan açıklamada, Pakistan’da 7,6 büyüklüğündeki depremden zarar görenlerin acil ihtiyaçlarının karşılanması için yardım kampanyası başlatıldığı belirtildi.

Kızılay, bölgeye bir uçak dolusu gıda kolisi, bebek maması, ceset torbası ile afet müdahale ve lojistik uzmanlarından oluşan 8 kişilik bir ekip gönderdi.

Kızılay ekibi, deprem bölgesinde ihtiyaç tespiti yaparak; lojistik ve psikososyal destekte bulunacak.

Kızılay’ın insani yardım ekibi tarafından yapılacak ihtiyaç tespitinin ardından bölgeye gıda, ilaç, hijyen setleri gibi ek yardım malzemesi ve personel gönderilmesi de gündeme gelecek.

Yardımda bulunmak isteyenler aşağıdaki bankalara para yatırabilirler;

T.C Ziraat Bankası Kızılay Şubesi, Koçbank Başkent Şubesi, Garanti Bankası Ankara Şubesi, Yapı ve Kredi Bankası Taksim Şubesi, Finansbank Ankara Şubesi, Vakıfbank Kavaklıdere Şubesi, Türkiye İş Bankası Taksim Şubesi, Akbank Taksim Şubesi, Denizbank Elmadağ Şubesi, Alternatif Bank Elmadağ Şubesi, Halkbank Elmadağ Şubesi, Turkish Bank Merkez Şube, Dışbank İstanbul Şubesi, Tekstil Bank Merkez Şube, Şekerbank Gümüşsuyu Şubesi, HSBC Bank Kızılay Şubesi, TEB Bankası Taksim Şubesi, OYAK Bank Yenişehir Şubesi, Tekfen Bank Taksim Şubesi.

midnight

midnight

Üye
Bu bilgi çok iyi oldu,teşekkürler... ;;)

..::Riddick::..

..::Riddick::..

Üye
Gerçakten çok zor durumdalar Bu önemli aylarda yardım güzel olur saol... ;)

slayer

Üye
hadi beyler en azından 1 tane yollayalım...

necxman

necxman

Üye
Nerelere ne paralar vermiyoruz ki? Hiç olmazsa bu bi yara saracak.Teşekkürler maxicep böyle bir topic için...

abuvice

abuvice

Üye
:D herşey güzelde koca sitede bi mesaj atan varmı? :D yok..

slayer

Üye
Originally posted by abuvice@Oct 13 2005, 03:55 PM
:D herşey güzelde koca sitede bi mesaj atan varmı? :D yok..
[post=190118]Quoted post[/post]​
var arkadaşım boşuna konuşmuyoruz :nono:

sebofb090

sebofb090

Üye
tşk bu bilgiyi verdiğin için elimizden geldiği kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...