Pak Panter.. Küfürsüz komedi filmi sinemalarda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Pak Panter.. Küfürsüz komedi filmi sinemalarda
İki sakar ajanın maceralarını konu edinen 'Pak Panter' galası gerçekleşti





Murat Aslan yönetiminde çekilen 'Pak Panter' filminin galası İstinye Park Sinemaları’nda yapıldı. Geniş Aile dizisinin başarılı oyuncusu Ufuk Özkan’ın Metin Zakoğlu ile başrolleri paylaştığı filmde Sümer Tilmaç, Erdal Tosun, Doğa Rutkay, Şenay Akay, Zeynep Aydemir, Yuri Ryadchenko ve Ümit Okur rol alıyor.
Filmin konuk oyuncuları arasında yer alan M. Ali Erbil ve filmde rol alan Sümer Tilmaç galaya katılmadı. Özel olarak kurulmuş Pak Panter teşkilâtı ve istihbarat elemanlarının başından geçen son derece aksiyonel ve bir o kadar da komik maceraların anlatıldığı filmin galası renkli görüntülere sahne oldu. İlk kez bir sinema filminde rol alan Şenay Akay galaya, filmin oyuncuları arasında yer alan Ümit Okur’la katıldı.
YAŞ SINIRLAMASI YOK
Galaya Eşi Zeynep Özkan’la katılan Ufuk Özkan, "Bizim filmde küfür yok, ters giden bir şey yok, bu yüzden herhangi bir yaş sınırlaması da getirilmedi" dedi. Özkan, "Allah herkese göre çarşı pazar versin, New York’ta Beş Minare filmi de çok iyi bir film, ben hiçbir yapımcı ya da yönetmenin aman benim filmime gelsinler de başkasınınkilere gitmesinler diyeceğine inanmıyorum, bütün filmlerin kendine ait bir izleyici kapasitesi vardır, biz de izleneceğimizi tahmin ediyoruz, eğer filmden iyi bir gişe getirisi elde edersek devamını çekeceğimiz söylendi" dedi.
Ünlü tiyatro oyuncusu Nevra Serezli galaya oğlu Murat ve gelini Olcay Serezli ile katıldı. Nevra Serezli gelini Olcay Serezli’nin yedi aylık hamile olduğunu ve kız torun sahibi olacağı için çok mutlu olduğunu söyledi.

haber türk. sinemalar.com
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Mustafa Furkan
Cevap
2
Görüntüleme
967
Mehmet
Catty
Cevap
2
Görüntüleme
573
Catty
yusufucan
Cevap
0
Görüntüleme
549
yusufucan
Cevap
0
Görüntüleme
4K


Üst Alt