P990i'de Büyük İndirim!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
k1Nq

k1Nq

Üye
    Konu Sahibi
P990i'de Büyük İndirim!!
Beyler TeknoSA SE P990i de büyük indirim yaptı dahası aşağıdaki linkte!!

Bu indirimi Kaçırmayın!!:yuru:oke:

Ozan

Ozan

Admin
Çok güzel kampanya bence çok ucuz özelliklerine ve yapısına göre ( en basarılı smartphone lardan biri ) ancak gel gelelim 150gr ağırlık olması satılmamasına sebep oluyor yoksa şu an alırdım :oke:

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Çok büyük yaa :nono:

Master_Evil

Master_Evil

Üye
bu telefona göre fiyat baya düşmüş ya bide teknosada böyleyse elbet daha ucuzu bulunur

gylmzx

Üye
ben aldım

moonriver

Üye
bu özelliklerde bu fiyata başka yok ben çok araştırdım.ayrıca konuşma süresi 9 saat olan da yok ben nokia n80 alacaktım ama şarj olayından dolayı p990i aldım.pişman değilim.tavsiye ederim almayı düşünenlere.

CooL'n'Quiet

Üye
kaç kilo bu?

thekills87

Üye
çok ağır olmalı

elkusta

elkusta

Üye
Ben aldım harika bir şey nokia 3650'den terfi ettim.Kullanımı kolay ve çok kullanışlı
bitmeden alın.

yavuzata

Üye
valla o kampanyayı duyar duymaz bende aldım çok memnunum yaa harika bişi

skarabulut278

Üye
ehehe bnde sattımm :P

roxetted

Üye
ewt beN aldıM TELEFOnn SUPER...!!

danger03

danger03

Üye
walla telefonu incelemedim ama güzel bişeye benziyor

woles

Üye
dostum güzelde laf mı teknoloji harikası üstelik bu fiyata :=)

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Güzel Bi Telefon W700i Almasaydım Ondan Alacaktım

cyber_genius

cyber_genius

Üye
Siteye dikkatli bakarsanız : satın al seçeneği yok :D .. yani kaçırdım m m :D .. Şaka tabi ben 599 lirayken almıştım .. harika bişi yaw :D .. evin tek bilgisayarını o kadar meşgul ediyodum ki , P990i geldi kişisel bilgisayarım oldu .. tavsiyemdir !! P1 de harika ..

P990i ye P1 arayüzü yükleniyomu arkadaşlar ??

erhanmehmet

erhanmehmet

Üye
bide stoklara girse tam olucak

m.firat34

Üye
Tam 8 ay evvel 1660 ytl ye aldığım bu telefon.Çok üstün özelliklere sahip.İçinde kaybolacağınızdan eminim.Yalnız alacak olanlar bir versiyon atarlarsa hem hızlı.hemde sesi yükselmiş bulacaklar.Fotoğraf kalitesi ve becerisi harika...Multimedya özellikli olmadığı için istediğiniz parçalara hemen ulaşamıyorsun ama güzel bir programla onunda üstesinden gelecektir...Bu telefonu almamdaki en büyük nedenlerden en başta geleni pilin uzun ömürlü gitmesi...8gb harici memory stick desteklemesi de cabası...

Bence 600 ytl lik bir parası olup da bu telefonu almayan pek saf old söylerim...Halen yeni çıkmış telefonları bile özellikleri ile arkada bırakan bu telefon kaçmamalı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt