Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
P990i için en iyi MSN programı hangisi.?
Sponsorlu Bağlantılar
cinar
Üye
Konu Sahibi
P990i için en iyi MSN programı hangisi.?
Dosya paylaşımlı güzel bi msn programı önerebilecek olan varmı..?
Agile'nin son sürümünü yükledim. fakat yeni fotoğraf çekip yollamak istediğimde telefon kendi camerasını açıyo ve agile yi otomatik kapatıyo...
bendede msn kapanıo ama dosya yöneticisinden geç diyorum program ekrana gelio yani program aslında kapanmıo simge durumuna inio!!
cinar
Üye
Konu Sahibi
anladım. teşekkürler K1Nq
k1Nq
Üye
tavsiye edebileceim en iyi program morange dir. wap.morange.com veya google a taratirsaniz hmn bulursunuz
arnoldd75
Üye
mig33 diye bi program var o senin telefona olması lazım.
Thereman
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
p990i nin web tarayıcısından bu adrese gir java destekli ama mükemmel bir program mns, yahoo, google vb. tüm messengerları sorunsuz çalıştırıyor. Hem de bedava.
elayk2000
Üye
ya bu siteye bayılıuorum harikasınız herkese yazanlara teşekkürler bir msn programı bulamamıştım
k1Nq
Üye
morange yi aşırı tavsiye ederim gmail yahoo msn hertürlü
slag
Üye
bende bunu kullanıyorum gayet güzel arkadaşlar bende tavsiye ederim
woles
Üye
dostum çokmsaol emeğe saygı
by_nisay
Üye
baba bilink atın bea
byvanellus
Üye
tşkler süpersiniz.
karlıdaglar
Üye
arkadaslar beni siteye üye ettiginiz icin tesekkur ederim hazirladigiz formatlar .cin tesekkur elleriniz dert gormesin arkadaslar bana dvd.dvx avi .formatlama uygulama gerekiyor telefonum nokia 5800 xpres muzic tesekkur iyi aksamlar