Özhan Canaydına Sitem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Özhan Canaydına Sitem
<span style="color:#FF0000">Cimbom&#39;un karizması çizildi</span>



Derbideki ağır yenilgi, G.Saray&#65533;da mali sıkıntı nedeniyle yaşanan kenetlenme ile üstü örtülen sıkıntıları su yüzüne çıkardı. İşte Cimbom&#39;da yaşanan son gelişmeler

G.Saray Başkanı, "Gerets bizim karizmamızı çizdirdi. O sadece saçlarını boyatıyor, etrafa hava atıyor, ama F.Bahçe maçına gelince önemsemiyor. Bu şekilde nasıl devam ederiz" diye tepki gösteren yöneticilerden sakin olmalarını istedi.

Galatasaray&#65533;ın şampiyonluk yolunda kritik derbide geçtiğimiz cumartesi günü Fenerbahçe&#65533;ye 4-0 yenilip, zirveyi yeniden ezeli rakibine kaptırması teknik direktör Erik Gerets&#65533;i eleştiri oklarının hedefi yaptı. Sarı kırmızılı bazı yöneticiler, Belçikalı teknik direktör konusunda isyan ederken, Gerets&#65533;in arkasında duran başkan Özhan Canaydın oldu. Canaydın, tepki gösteren yöneticileri, Fatih Terim&#65533;in gönderilişi olayının benzerini bir daha yaşamamak istediğini belirterek sakin ve sabırlı olmaya davet etti.

Derbideki ağır yenilgi, G.Saray&#65533;da mali sıkıntı nedeniyle yaşanan kenetlenme ile üstü örtülen sıkıntıları su yüzüne çıkardı. Gerets, F.Bahçe ile Kadıköy&#65533;de oynanan Türkiye Kupası çeyrek finalin ilk maçında Aykut&#65533;u kaleye geçirerek ilk büyük tepkiyi çekti. Belçikalı teknik adamın bu kararı üzerine Mondragon&#65533;un da Gerets&#65533;e tepki göstererek, evine gittiği ortaya çıktı. Kolombiyalı kalecinin yöneticilere "Türkiye&#65533;ye ilk geldiğim sene hiç kimseyi tanımıyordum. Şimdi ise Fenerbahçe maçının diğer maçlara oranla ne kadar önemli olduğu iyi öğrendim. Teknik direktörüm ise bunu bilmiyor ve yanlış kararlar veriyor" dediği öğrenildi.

<span style="color:#FF0000">Heyecandan titriyorlardı</span>

Mondragon yerine o gün Aykut&#65533;u oynattığı için eleştirilen Gerets, ligde G.Saray&#65533;ın şampiyonluğunu büyük ölçüde ilan edebileceği yine F.Bahçe derbisinde ikinci büyük sürprizi yaptı ve genç futbolcular Ferhat ile Uğur&#65533;u ilk 11&#65533;e aldı. Derbi saati geldiğinde G.Saray soyunma odasında ilginç bir olay yaşanıyordu. Sahaya çıkmaya hazırlanan G.Saray&#65533;da, Ferhat ile Uğur heyecandan titriyordu. Bunu gören takımdaki ağabeyleri, bu iki genci sakinleştirmek için birbiriyle yarışıyordu. Tecrübeli futbolcular, Ferhat ile Uğur&#65533;u "Biraz sakin olun. Biz sizin yanınızdayız. Rahat olmazsanız çok hata yaparsınız" diyerek sakinleştirmeye çalıştı. Soyunma odasında yaşanan bu gelişmeden sarı kırmızılı yöneticiler de yakından haberdardı.

<span style="color:#FF0000">Karizmamızı çizdirdi</span>

Bu ortamda çıkılan derbiden sonra yaşanan farklı yenilgi yöneticileri çileden çıkardı. Sokağa çıkmaya bile çekindiklerini belirten bazı yöneticiler Gerets&#65533;e yüklenerek, onu topa tutmaya başladı. Gerets&#65533;e karşı isyan sesleri iyiden iyiye yükseldi. Bazı yöneticiler, "Gerets bizim karizmamızı çizdirdi. O sadece saçlarını boyatıyor, etrafa hava atıyor, ama Fenerbahçe maçına gelince önemsemiyor. Bu şekilde nasıl devam ederiz" diyerek tepkilerini başkan Özhan Canaydın&#65533;a ilettiler. Canaydın ise yöneticilerden sakin olmalarını istedi.

Haber: İlhan Söyler
Kaynak:
 


hidayet

hidayet

Üye
ben gerets i severim ama o maça gençlerle başlamamalıydı

baksanıza çocuklar heyecandan tir tir titremiş
 

Emre_AKKUS

Üye
Aynen katiliorum USTTEKI arkadasa
 
Salihyet

Salihyet

Üye
türkiyeyei bilmeyen adamdan olabilecek şeyler bellidir ; bknz:tigana,halilodziç

halilodziç çok iyi disipline etti takımı
 
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(B@TuH@N &#064; Apr 26 2006, 09&#58;54 AM) [post=323009]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Sokağa çıkmaya bile çekindiklerini belirten bazı yöneticiler Gerets&#65533;e yüklenerek, onu topa tutmaya başladı. Gerets&#65533;e karşı isyan sesleri iyiden iyiye yükseldi. Bazı yöneticiler, "Gerets bizim karizmamızı çizdirdi. O sadece saçlarını boyatıyor, etrafa hava atıyor, ama Fenerbahçe maçına gelince önemsemiyor. Bu şekilde nasıl devam ederiz" diyerek tepkilerini başkan Özhan Canaydın&#65533;a ilettiler. Canaydın ise yöneticilerden sakin olmalarını istedi.
[/b][/quote]

konunun türkiyeyi bilip bilmemekle alaksı yok daum türkiyeyi biliyorda ne oluyor sanki? bjk ve fb de kaç sezon geçirmiş ve buna rağmen yaptıkları yanlışlıklara ne demeli? bir kere bunlarda teknik direktörlük vasfı yok?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
3
Görüntüleme
404
DiaBLoS
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
413
Haydar
tragedie
Cevap
0
Görüntüleme
676
tragedie
tragedie
Cevap
2
Görüntüleme
1K
ŞenolTÜRK
greenmile
Cevap
0
Görüntüleme
417
greenmile


Üst Alt