Özgür Genç Tarifesi Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kont monte

Üye
    Konu Sahibi
Özgür Genç Tarifesi Hakkında
Numaram Turkcellden vodafona tasındı bugun ve ben hemen özgür genç tarifesine gecmek istiyorum fakat hat benim üstüme değil annemin üstüne annem de yani 25 den küçük değil fakat şu yazıyı gordum bana yardımcı olur musunuz nasıl yapacagım mesaj mı atayım vodafona servısıne mı gıdeyım ?

Evet. Annenizin/babanızın numarasını Vodafone’a taşıması esnasında abonelik sözleşmesi üzerinde yer alan hattın kullanıcı bilgisi alanının doldurulması ve sisteme kaydedilmesi durumunda anne ya da babanıza ait hattınız ile bu tarifeden faydalanabilirsiniz.

Dediği gibide hattımı tasırken annemin bilgilerini yazarak iki bölümdeki yerleri imzalamıstım
Yardımlarınızı bekliyorum..

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Numara taşıma işlemini yapmışsın sanırım. Bu dediğin numara taşıma esnasında özellikle yetkiliye söylemen gerekiyor ona göre işlem yapıyorlar.

Kont monte

Üye
    Konu Sahibi
Ben belirttim adam bana dediki numara tasındıktan sonra oluyor bu işler dedi anlamadım valla

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Ben belirttim adam bana dediki numara tasındıktan sonra oluyor bu işler dedi anlamadım valla

Hayır yanlış bilgilendirme yapılmış. Kesin olarak biliyorum. Numara taşımadan sonra tarife değiştirme işlemi yapabilirsin fakat yaş sınırı olan tarifelerde hat üzerine değilse numara taşıma esnasında belirtiliyor. Keşke herkes işini düzgün yapsa.

Kont monte

Üye
    Konu Sahibi
20 tl yükledim vodafona içi bedava dakika geldi de neden her yöne dakıka gelmedi bilgi verir misiniz ?

gazel14

gazel14

Üye
tşk

1tebessum

1tebessum

Üye
20 tl yükledim vodafona içi bedava dakika geldi de neden her yöne dakıka gelmedi bilgi verir misiniz ?
biz nerden bilelim vodafonun bileceği iş ramazan kampanyası bu şekilde her yüklemeye şebekeiçi 100 dk veriyor

yakup6363

yakup6363

Üye
arkadaşlar özgür gence veya cep özgüre geçmenin en kısa yolu

----------Eklendi @ 09:34:55 ---------- Yazıldı @ 09:30:42 ----------

arkadaşlar özgür gence veya cep özgüre geçmenin en kısa yolu yaş sınırı olmadan herkes gecebilir ben aynen böyle geçtim 30 yaşındayım 542 aradım kulanıcı olarak kardeşimi gösterdim ve tarifemi özgür genç yaptılar

aLqanzar

Üye
hat annenin babanın adına oluo kullanıcı sen gözüküyosun onu geçiş esnasında yapman lazım

kaqan18

kaqan18

Üye
Gardaş geçiş esnasında yapmazsan eğer 30 gün başka bi tarifede kullanman gerekiyo daha sonra özgür genç e alıyorlar

agit_iibf_

Üye
arkadaşlarda biri de özgür genç tarifesinin avantajlarını yazsa çok iyi olurdu..

mstf_l

mstf_l

Üye
1-)aylık 12000sms paketi aldıgında cumartesi pazar sebeke ici bedava
2-)aylık cepnet aldıgında aksam 9 dan sabah 9sebeke ici bedava
3-)yukleme sınırı olmadan heryone 10dk sı 50 kr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt