ÖZEL ROM YAPABILIRMIYIM?

Sponsorlu Bağlantılar

LAMBCU

LAMBCU

Üye
    Konu Sahibi
ÖZEL ROM YAPABILIRMIYIM?
Merhaba ben s4 mini kullanıyorum rootladim ve cm12 yi yükledim gayet güzel oldu beğendim ancak samsung un kamera,galeri,ve klavyesi gibi bazı samsung uygulamalarını daha üstün görüyorum bu gibi şeyleri o rom a nasıl uyarlayabilirim yöntemi bilen yardım edebilirmi

olcay 38

olcay 38

Üye
o apk lari bul daha sonra system/app icine atip izinleri ver veya Lucky Patcher ile apk yi bul daha sonra sisteme tasi de yeniden baslat

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
nsren

nsren

Üye
O dediğin o kadar kolay değil malesef. bildiğim kadarıyla orjinal uygulama cm romlar ile çalışmaz. Çünkü yazılım şekilleri çok farklı. Bir yığın dosyanın sistem öle uyumlu çalışması lazım. Sırf kamera için bile yazılıma bir yığın şey eklem gerekir. Yani sadece AKP dosyasını al kopyala ile olmaz o işler.
o apk lari bul daha sonra system/app icine atip izinleri ver veya Lucky Patcher ile apk yi bul daha sonra sisteme tasi de yeniden baslat

• Beğen
Tepkiler: omerboz54
olcay 38

olcay 38

Üye
ben cm 11 kullanirken galaxy y cihazimda oluyordu hic sorun da vermemisti

ilhamikd

ilhamikd

Üye
Samsungun uygulamalarini baska bir yazilima portlayamazsin dostum galeri kamera vb. Bunlar sistem uygulamasidir bosuna deneme,

Dediğim gibi sistem apkleri portlanmaz... Cok cihazda denemedim olmadı herserfrnde uygulamalar sorun cikardi yeniden yazilim atmak zorunda kaldım...

olcay 38

olcay 38

Üye
valla bende sorun cikmadi belki dusuk telefon oldugu icindir

Takipçi Satın Al

Üst Alt