Otoritelerin favorisi Fenerbahçe

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
Otoritelerin favorisi Fenerbahçe
Kazım Kanat – Sabah
Derbi öncesi iki nokta çok önemli. Birincisi bu maç asla berabere bitmez. Dahası çok gollü biter. Maçın kaderini Carew ve Anelka belirler. Beşiktaş ilk golü atarsa savunmaya kapanır ve harika oynayıp, Fenerbahçe'yi yener.

Şevki Şenlen – Pas Fotomaç
F.Bahçe, saha ve seyirci avantajını kullanarak hücum ağırlıklı oynarken, Beşiktaş da savunma yapacak. Fenerbahçe'yi silahlarının çok oluşu favori yapıyor. F.Bahçe'de Alex, Kartal'da da Carew ve İbrahim Akın derbiye damga vururlar.

Abdullah Çevrim - Yeniçağ
Fenerbahçe rahat, Beşiktaş stres içinde. Fenerbahçe'yi 12. adamı nedeniyle Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yenmek zor. Kanarya, kazanmak zorunda. Galibiyet ibresi Fenerbahçe'den yana. Derbi maçın yıldızı da Anelka olur.

Alaattin Metin - Akşam
Kadro olarak Fenerbahçe, Beşiktaş'tan daha iyi. Kanarya'nın seyirci ve moral avantajı var. Fenerbahçe maçın favorisi. Tuncay ve Anelka bu karşılaşmada patlama yapar. Beşiktaş'ın ise en büyük silahı Tümer Metin olur.

Gürcan Bilgiç – Sabah
F.Bahçe bu sezon katı savunma yapanı da kendisine saldıranı da yendi. Sadece iki maçta gol atamadı. Fener, karşısında dirençli bir rakip bulacak. Son maçta Nobre-Anelka ikilisi birbirine yakın oynayıp çok pozisyon buldular.

Turgay Demir - Pasfotomaç
Bana göre Beşiktaş galibiyet için saldıracak. Fenerbahçe ise daha temkinli oynayacak. Maçın adamı korkarım ki hakem Bülent Demirlek olacak. Fenerbahçe'den Marcio Nobre, Beşiktaş'tan da John Carew ön plana çıkabilir.

Hayri Ülgen - Pasfotomaç
Bu maç berabere bitmez. Beraberlik Fener'e yarar ama Beşiktaş'ın işine gelmez. Fener'in bu maçta en büyük kozu Alex, Beşiktaş'ta ise kilit isimler Cordoba ve Koray olur. Kartal, ilk 20 dakikayı gol yemeden geçerse maçı kazanır.

Erhun Ateş - BJK TV
Beşiktaş rahat, Fenerbahçe stresli olacak. Bu psikoloji ile başlayacak olan maçta ibre Beşiktaş'tan yana olacak. Oynarsa Tümer maçın yıldızı olur. Beşiktaş'ın, özellikle Fener'in kazandığı duran toplara karşı önlem alması şart.

Fatih Doğan - Sabah
Fenerbahçe bu maçı kazanırsa şampiyonluk kapısını aralar. Beşiktaş, UEFA yolunu açmak için kazanmak istiyor. Derbi maçın adamları Beşiktaş'tan Koray ve Ahmet Dursun, Fenerbahçe'den ise Alex ile Luciano olur.
 


van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Maalesef derbide genelde favori kaybeder....
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
Bu kez inanıyorumki favori kazanacak.....
 

can6630

Üye
bence de ;) Açıktayım :) 12 numarayım :)
 

®BiGDeViL®

Kapalı Hesap
umarım favori kazanır ama benimde korkularım var allah yardımcımız olsun....
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
508
arslansem
-India-
Cevap
1
Görüntüleme
403
TheLastWarrior
'Davut
Cevap
11
Görüntüleme
595
Consul9


Üst Alt