Otomobil köprüden uçtu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
    Konu Sahibi
Otomobil köprüden uçtu
Alınan bilgiye göre, Pınar Yaren Özbay (25), 33 ASD 47 plakalı otomobili ile Mezitli ilçesinden Adana istikametine seyir halindeyken, Tulumba Köprüsü üstünde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Önce köprü kenarındaki bariyerlere çarpan otomobil, daha sonra yaklaşık 5 metre yükseklikten düştü. Ağır yaralanan Özbay, çevredeki vatandaşların yardımıyla otomobilden çıkarıldı. Özbay, 112 Acil Servis ekiplerince Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yardım eden vatandaşlardan Metin Deril ise parmaklarından yaralandı.
Düşmenin etkisiyle otomobilin motor kısmının çatıdan ayrıldığı, sol kapının ise korkuluk demirlerine takıldığı kaza sırasında, çarpmanın etkisiyle kopan 2 metre uzunluğundaki demir korkuluk da, bir iş yerinin camını kırarak içeriye düştü.
Polisin olay yerinde incelemesini sürdürdüğü sırada, söz konusu köprüde sık sık ölümlü ve yaralamalı kaza yaşandığını öne süren bir grup vatandaş, duruma tepki amacıyla bir süre yolu çift yönlü olarak trafiğe kapattı. Önlem alınmasını isteyen vatandaşlar, trafik polislerinin uyarısı sonrasında tepkilerini dile getirdikten sonra yolu trafiğe açtı.
Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü kaydettiler.
AA
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

haydaravısyon
Cevap
5
Görüntüleme
691
haydaravısyon
Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
329
Buğra
doctorrr
Cevap
0
Görüntüleme
341
doctorrr


Üst Alt