Otombillere Uyumlu Akıllı Ekran!

Sponsorlu Bağlantılar

hamzadernek

hamzadernek

Üye
    Konu Sahibi
Otombillere Uyumlu Akıllı Ekran!
Gelişen teknoloji ile birlikte artık otomobillerin çoğu dokunmatik ekrana ve akıllı özelliklere sahip.Eğer sizin aracınız bu özelliklere sahip değilse Exploride isimli cihaz ile otomobilinizi akıllı hale getirebilirsiniz.Detaylar haberimizde...


Exploride isimli şeffaf görünüme sahip bu cihaz yardımıyla tüm leri akıllı hale getirebilirsiniz.Dikkat dağıtmayan ekrana sahip Exploride aracınızın ön konsoluna yerleştirerek aracınızı akıllı hale getirebilirsiniz.

LTE bağlantısı ile çalışan cihaz Pandora, Spotify ve Maps gibi bir çok uygulama ile bağlantı kurma imkanı sunmakta. Bluetooth teknolojisi ile aracınızla bağlantı kurarak otomobiliniz ile ilgili tüm bilgileri ekrana aktarma imkanı sunan Exploride isimli cihaz navigasyon ve hızı gösterme özellikleri ile kullanıcısına bilgi aktarabilmekte.

Temassız kontrol imkanı sunan Exploride kullanıcının tuş ile uğraşmadan işlemlerini yürütebilmesine olanak sağlayarak araç kullanım esnasında dikkat dağıtmadan kullanım sunmakta.269$ karşılığında cihaza sahip olma imkanı sunan firma projenin sorunsuz bir şekilde tamamlanması durumunda 2016'nın Ocak ayında kullanıcılarına sunulacak.

Kaynak :
 


Üst Alt