Orman'dan Q7 açıklaması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Orman'dan Q7 açıklaması


Orman, Swissotel the Bosphorus’da düzenlenen ürün tanıtımı sırasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Quaresma konusunda henüz bir değişikliğin olmadığını belirterek, "Beşiktaş’ın yönetimsel duruşu var. Oyuncularla alakalı veya kimsenin şahsiyetiyle ilgili değil. Quaresma da çok kaliteli iyi bir insan. Bazı prensiplerimiz var. O prensipler olmadığı sürece kendi duruşumuzdan ödün vermeyi düşünmüyoruz" dedi.

Quaresma konusunun ne zaman netleşeceği yönündeki soruyu yanıtlayan Orman, "Quaresma konusu bu cuma-cumartesi herhalde netleşir. Cuma gününe kadar sonuç çıkar. Bu konuda fazla konuşmak istemiyorum. Futbol komitesi ve teknik heyet ile futbolcular arasında bir durum" diye konuştu.

"Takımımızdan gayet memnunum"

Takımın mücadelesinden de memnun olduğunu anlatan Orman, şöyle konuştu:

"Daha ligin başındayız. Uzun bir maraton var. İlk 100 metredeki sonuçlar çok önemli değil. Maratonun sonucu önemli. Yol üzerinde tabii ki kazalar olacaktır. Bunlara hazırlıklı olmamız lazım. Her maç kazanılmıyor, mağlubiyetler de olacak. Ama önemli olan konu, mücadele eden, terini akıtan bir kadro yaratmaktı. Yavaş yavaş o yolda ilerliyoruz."

Ürün tanıtımının yapıldığı gece konusunda ise başkan Orman, "Beşiktaş’a yakışan bir gece. Çok emek verildi. Taraftarlarımızın beğeneceği bir kreasyon yaratmaya çalışıyoruz. Ürün çeşitliliğini artırmaya gayret gösteriyoruz" diye konuştu.


 
  • Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
senden 14 saniye sonra açmışım kapattırıyorum :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
1
Görüntüleme
374
paradox07
Akıncı
Cevap
0
Görüntüleme
384
Akıncı
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
317
Kingmortall
India
Cevap
1
Görüntüleme
389
jackalmami


Üst Alt