Orbit Download Manager/Bir indirme programından ötesi..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Intergate

Intergate

Üye
    Konu Sahibi
Orbit Download Manager/Bir indirme programından ötesi..
Şuanki versiyon : 4.0.0.4
Bir indirme programından fazlası dedim.
Çünkü aranan özellik Türkçe ve Ücretsiz (Kısıtlı veya denemesi yok)
Çünkü Çok hızlı
Çünkü Kullanımı Basit
Çünkü tüm tarayıcılara entegre olabiliyor
Çünkü medya yakalama özelliği başarılı
Çünkü (Bu harika) sisteminizdeki programları otomatik tarar ve güncel sürümler hakkında uyarı verir ayrıca indirebileceğiniz siteye yönlendirir.:oke:
35 Ayrı Siteden Ödüllü...
Neden Orbit Downloader

  • Zengin medya indirme: Medya, Müzik ve Video yayın akışları Orbit Downloader HTTP/FTP/HTTPS/RTSP/MMS/RTMP protokollerini ve zengin medya indirmelerini sağlam bir çözüm ve destek sunar. YouTube, Pandora vb. birçok müzik ve video web sitelerinden çok kolayca müzik ve video indirmesi yapabilirsiniz.
  • Süper Hafif: Küçük boyutlu ve kaynak harcama dostu Orbit Downloader başarılı ve verimli olarak hazırlanmıştır. 3 MB ‘dan daha az hafıza kullanımı ve %3 CPU kullanımı. Eklemeler ve yükleme paketleri dahil 2 MB ‘dan daha az toplam boyut.
  • Mükemmel Hız Orbit Downloader p2p ve çok kaynaklı indirme teknolojisini temel alarak hazırlanmıştır. Dosya indirmelerini 500% daha hızlı yapabilirsiniz.
  • RadipShare Desteği Orbit Downloader ençok kullanılan dosya indirme web siteleri rapidshare, megaupload, badongo, sendspace, sexuploader, yourfilehost, uploading, filefront, 4shared, turboupload, depositfiles, filefactory ve daha fazlası.
  • Kullanımı Kolay Orbit Downloader basit ve kullanımı basit bir arayüzü sahiptir. Yeni başlayanlar ve profesyonel kullanıcılar çok kolaylıkla kullanabilir ve ayarlarını yapabilirler.
  • Güvenli ve Bedava 100% bedava ve herhangi bir kayıt gerekmiyor. Reklam Yok!!! Casus Yazılım Yok!!!
1. Müzik, video ve medya yayın akışlarını indirmeOrbit Downloader yeni nesil web indirme uygulamalarına bağlı olarak, müzik ve video indirme çözümünü sunar. Medya, müzik, video, film, flash ayrıca Pandora, YouTube, Yahoo, Myspace ve Rapidshare ve daha fazlasından dosya indirmelerini basitçe ve kolayca yapar. 2. İnanılmaz İndirme HızıOrbit Downloader P2P teknolojisini temel alarak hazırlanmıştır. Orbit Downloader basit mantıklı indirme hızlanlandırıcı sayesinde, dosya indirmelerini akıllıca parçalara böler. Orbit Downloader gelişmiş çok parçalı indirme özelliği ile indirmeleri yüksek kalitede gerçekleştirir. İndirme hızını 500% artırarak mükemmel bir hız sunar.
3. Süper Hafif: Küçük boyutlu ve kaynak harcama dostu
Orbit Downloader başarılı ve verimli olarak hazırlanmıştır. 3 MB ‘dan daha az hafıza kullanımı ve %3 CPU kullanımı. Eklemeler ve yükleme paketleri dahil 2 MB ‘dan daha az toplam boyut. 4. Rapidshare indirme desteği.Orbit Downloader HTTPS ve HTTP post yöntemini destekler. Orbit Downloader dosya paylaşma web sitesi RapidShare indirmelerinizi daha hızlı bir şekilde yapar. RapidShare much faster, safer and more stable.
5. Internet Explorer, Firefox, Maxthon ve Opera DesteğiOrbit Downloader Internet Explorer, FireFox, Maxthon ve Opera yazılımlarını destekler.
6. Metalink indirme desteği.
Orbit Downloader Metalink indirme ve size son derece hızlı indirme desteğini verir.
7. HTTP, HTTPS, FTP, MMS, RTSP ve RTMP protokolleri desteği.
HTTP/ HTTPS/ FTP/ RTSP/ MMS. ve RTMP yöntemleri desteği sayesinde tek bir tıklama ile uzak sunucudan dosyaları indirebilirsiniz.
8. Ayarlanabilir Proxy Sunucu Desteği
Orbit Downloader sayesinde istediğiniz proxy sunucuyu kullanabilirsiniz. Orbit Downloader HTTPS, HTTP ve SOCKS5 yöntemlerini ile çalışmaya uyumludur.
9. İndirme durdurmak ve devam etme desteği.
Orbit Downloader ile indirmelerinizi devam etme ve durdurma desteğini sunar. İndirme işlemlerinizi tekrar ilk baştan başlatmanıza gerek yok. Tamamlanmamış indirmeleriniz kesildiğinde daha sonradan çok basitçe devam edebilirsiniz.
10. Genel indirme yönetimi
Orbit Downloader’ın kolay-kullanım-yöntemi özellikleri ve basit-daha-güçlü ayarlanabilir seçenekleri ile indirme işlemini ve dosyaların yönetimini kolaylıkla yapar.



 
kol@j

kol@j

Üye
ben orbit kullanıyorum çok da basitçe..

tek sıkıntım jwpalayer üzerinden yayınlanan bilgileri almakta sıkıntı çekiyorum sadece...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt