Oppo R9 ve R9 Plus, 17 Mart’ta Gün Yüzüne Çıkıyor

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Oppo R9 ve R9 Plus, 17 Mart’ta Gün Yüzüne Çıkıyor
Oppo, yeni akıllı telefonları Oppo R9 ve Oppo R9 Plus’ı 17 Mart tarihinde tanıtacağını resmi olarak duyurdu.



Akıllı telefon üreticileri geçtiğimiz ay İspanya’nın Barselona kentinde düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nde bir çok yeni akıllı telefonu tanıtarak 2016 yılında rekabetin sert olacağının ilk sinyallerini vermişti. Bazı üreticiler yeni model tanıtımını Mobil Dünya Kongresi sonrasına bırakmıştı. Bu firmalardan biri de Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Oppo oldu.

Oppo, bugün resmi olarak yeni amiral gemileri Oppo R9 ve Oppo R9 Plus’ı 17 Mart tarihinde tanıtacağını duyurdu. Şirketin resmi Weibo hesabı üzerinden paylaşılan görselde “9” rakamı öne çıkarılırken, kamera odaklı Oppo R9 ve dev ekranlı versiyonu R9 Plus’ın tanıtım tarihi resmi olarak kesinleşmiş oldu.


Geçtiğimiz günlerde TENAA üzerinde birlikte görüntülenen Oppo R9 ve Oppo R9 Plus, yekpare metal gövdeye ve Amoled ekrana sahip olacak. Oppo R9, 5.5 inç büyüklüğünde Full HD 1080P ekranla gelirken, Oppo R9 Plus ise daha büyük 6 inç büyüklüğünde Full HD 1080P ekrana sahip olacak. Her iki telefon da benzer octa-core işlemciye, 4GB sistem belleğine ve 64GB dahili depolama alanına sahip olacak. Ayrıca Oppo’nun yeni amiral gemi modellerinde hibrit microsd kart yuvası da bulunuyor.

Oppo R9 ve Oppo R9 Plus’ın kamera özellikleri tarafında ise 16Mp büyüklüğünde sensöre sahip ön ve arka kamera yer alıyor. Fakat Oppo’nun MWC 2016 etkinliğinde tanıttığı “Sensor Shift Image Stabilization” teknolojisine sahip olup olmayacakları bilinmiyor. Son olarak her iki telefon da VOOC hızlı şarj desteğine sahip olacak ve Android 5.1 işletim sistemi ile duyurulacak. Öte yandan Oppo’nun duyurusunu yaptığı Super VOOC hızlı şarj teknolojisinin henüz bu cihazlar için hazır olmadığı belirtiliyor.




Oppı R9 ve R9 Plus, 17 Mart’ta Gün Yüzüne Çıkıyor - MaxiCep
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
İyi Puan Alsın Diye Ekranı 2K Yapmamişlar Vay Uyanklar :D
 


Üst Alt