Oppo N1 Cyanogenmod Akıllı Telefon Ilk Detaylı Inceleme Videosu Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Oppo N1 Cyanogenmod Akıllı Telefon Ilk Detaylı Inceleme Videosu Geldi
Özellikle son dönemde sunduğu Find 5 modeli ile gündeme gelen firma, geçtiğimiz haftalarda Avrupa’da faaliyet göstermeye başlamış ve online mağazası üzerinden de ilk olarak Find 5‘i satışa sunmuştu. Bu model sonrasında Find 7 adında ki yeni amiral gemisi üzerinde çalışmalarını sürdüren firma, geçtiğimiz gün büyük ekranlı yeni akıllısını sundu.



Oppo N1 olarak adlandırılan yeni akıllı telefon firmanın Color OS işletim sistemi üzerinde çalışsa da seçenek olarak CyanogenMod ile de alınabilecek. Bu açıdan Oppo N1′in ilk olduğunu da belirtelim.

Teknik özelliklerine bakarsak eğer, 5.9″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel dokunmatik ekran sahip olan akıllı telefon, dört çekirdekli işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 600 ile geliyor. Grafik işlemcisi de Adreno 320.

Oppo N1 akıllı telefon 2GB sistem belleği ile gelirken 170.7mm x 82.6mm x 9mm ölçülerinde ve 213gr. ağırlığında. Ayrıca dikkat çekici olarak 13MPkamera barındırıyor. Bu kamera dönebilen bir yapıya sahip ve bu sebeple de hem arka hem de ön kamera olarak kullanılabiliyor.

Oppo N1 ile ilgili olarak ilk detaylı inceleme videosu da geldi. Android Authority takımı tarafından yayınlanan bu videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Oppo N1 CyanogenMod akıllı telefon ilk detaylı inceleme videosu geldi
 

Benzer Konular



Üst Alt