Oppo N1 Akıllı Telefonun Ilk Tanıtım Videoları Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Oppo N1 Akıllı Telefonun Ilk Tanıtım Videoları Yayınlandı
Geçtiğimiz dönemde dünyanın en ince akıllısı Finder‘ın arkasından ilk Full HD ekrana sahip Android cihazlarından bir tanesi olan Find 5 ile dikkatleri üzerine çeken Çin kökenli akıllı telefon üreticisi Oppo, yeni bir akıllı telefonun duyurusunu gerçekleştirdi. Oppo’nun özellikle Find 7 amiral gemisi merakla beklense de, kamera özellikleri ön plana çıkartılmış yeni modeli N1 adı ile sunuldu.



Oppo N1 akıllı telefon 5.9″ büyüklüğünde ve 1920×1080 pikselçözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip. Bu yeni akıllı telefon 1.7Ghzsaat hızında çalışan dört çekirdekli işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 600 yonga seti üzerinde çalışıyor. 2GB sistem belleği sunarken, 16GB ve32GB olarak iki farklı veri kapasitesi ile sunulacak.

Oppo’nun yeni akıllı telefonu N1‘de 13MP kamera yer alıyor. Hem öne hem de arkaya doğru hareket edebilen kamera bu sayede hem ön hem de arka kamera olarak kullanılabiliyor. Yeni akıllı telefon tercihe göre 10x ve 15xoptik zum seçeneği ile gelecek. Bu yeni akıllı telefon Android tabanlı Color OS ile sunulacak.

Oppo yeni akıllı telefonu ile ilgili olarak ilk tanıtım videolarını da yayınladı. Bu yeni videoları aşağıdan izleyebilirsiniz.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Oppo N1 akıllı telefonun ilk tanıtım videoları yayınlandı
 
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR


Üst Alt