Oppo: Apple’ın “Retina Flash” özelliği yeni değil

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Oppo: Apple’ın “Retina Flash” özelliği yeni değil
Apple’ın yeni cihazları ile sunduğu flaş olarak kullanılan ekran özelliği Oppo tarafından çok daha önce kullanılmış.


Apple’ın yeni nesil akıllı telefon modelleri iPhone 6S ve iPhone 6S Plus, 9 Eylül tarihinde resmi olarak duyurulurken, dün itibari ile de ABD, İngiltere, Çin gibi bazı ülkelerde ön siparişe sunuldu. Bu cihazların dağıtımları dağıtımları ise 25 Eylül tarihinde başlayacak. Ülkemizde ise bu yeni modellerin Ekim ayında sunulması bekleniyor.



Yeni akıllı telefonlar bir çok yeni özelliklerle geldi. Bunlar arasında “Live Photos”dikkat çekerken, teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, 4.7 büyüklüğünde ve 1334×750 piksel Retina ekran ile iPhone 6S gelirken, 5.5″ büyüklüğünde 1920×1080 piksel Full HD çözünürlüğünde Retina ekran ile de iPhone 6S Plus geliyor.

2GB sistem belleği içeren cihazlar 16GB, 32GB ve 128GB dahili veri kapasitesi seçenekleri ile sunuluyorlar ve güçlerini ise M9 yardımcı işlemci de içeren 64-bit mimaride Apple A9 yonga setinden alıyorlar.

Akıllı telefonların arka yüzünde 12MP kamera yer alıyor ve ön kamera da 5MP çözünürlükte geliyor. Selfie kamerası kullanılırken, “Retina Flash” olarak adlandırılan özellik sayesinde ekran flaş olarak kullanılabiliyor.

Oppo’nun resmi Facebook Hindistan hesabı üzerinden Apple’ın Retina Flash özelliğine gönderme yaparak, bu özelliğin yeni olmadığını ve firmanın kendi Mirror 5 ve Oppo R7 serisi modellerinde “Screen Flash” adı ile yer aldığını belirtiyor.
 


El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hadi bakalım lg ux 3 ten beri lg cihazlarda benzer işlev var ön kamera için flashi aktif ettiginizde görüntüyü kücük pencere icine alip pencere etrafini beyaz yapiyor iyi ışık icin :D
Ortalık karışır Oppolaa deyip kacalim :D
 
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Apple Yeni veya İlk mi Demişti Bu Özelliğe ?
 
Rygebin

Rygebin

Üye
Apple Yeni veya İlk mi Demişti Bu Özelliğe ?
Geçen sene Nfc'ye yeni demiştim . Alıyor teknolojiyi ve harika birşekilde tanıtıyor. Tek yaptığı bu :ehe :ehe :ehe. Teknoloji aynı teknoloji.
 


Üst Alt