Uygulama Opera mini internet veri tasarrufu artık yapmıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
Sorun tarayıcılarda olsa bile çapraz sorunu çözebilmiş değilim.
Bunun caprazlıkla alakası yok, her tarayıcının dezavantajları olabiliyor, ancak öncede söylediğim gibi içlerinde temelden en farklı olan firefox + ublock origin. Hafif birşeyler arıyorsan via browser var ama onun daha gelişmesi lazım, şuan kullanıyorum.

Keşke Firefox kullanabilsem. Çok hantal çookk.
Abartma be hocam, bana göre operadan cok daha hızlıdır ve hepsinden daha temizdir, stabildir. Brave altyapısı farklı chromium olmakla beraber firefoxu taklit ediyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve Cadillac34

Cadillac34

Üye
Brave ve Kiwi Chromium tabanlı zaten. Fireox üzerine tarayıcı tanımam ama gel gör işte hantallık yapmasa çok kullanırım da çok donuyor. Brave'i Play Store'dan kaldırdılar mı? Hiç güncelleme yok.

Her iki Opera'da VPN artık çalışmıyor. Reklamları engellemiyor. Opera Mini 25 sürümünden sonra VPN yok.

PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
Brave ve Kiwi Chromium tabanlı zaten. Fireox üzerine tarayıcı tanımam ama gel gör işte hantallık yapmasa çok kullanırım da çok donuyor. Brave'i Play Store'dan kaldırdılar mı? Hiç güncelleme yok.

Her iki Opera'da VPN artık çalışmıyor. Reklamları engellemiyor. Opera Mini 25 sürümünden sonra VPN yok.
Chromiumda yapılan değişiklikler neticesinde artık bazı reklamlar engellenemiyor, bu altyapıyı kullanan tarayıcılar bundan etkileniyor. Benzer şekilde webview den şifre kaydetme özelliği kaldırıldığı için via browser gibi tarayıcılar şifre kayıt seçeneği sunmaz, bu benim açımdan daha iyi sadece sörf için kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Cadillac34

Cadillac34

Üye
  • Beğen
Tepkiler: gonyalı
gonyalı

gonyalı

Üye
Anladım. Ben mavilisini kullanıyorsun sandım. Lite olan mavi ya Via tarayıcı gibi az boyutlu olduğu için.
Bi ara lite kullandım aslında o daha iyi gibiydi fakat ya oyunlarda ya da bi başka şeyde sorun vardı
Ana tarayıcıya geri dönmüştüm
Şimdi lite belki daha iyidir
Bi bakarım bugün

• Beğen
Tepkiler: Cadillac34

Cadillac34

Üye
Şuan kullandığım tarayıcı Smart Search & Web Browser ama Türkçe değil.

Opera Mini de forum tasarımı kayık, altalta, çoğu renkli yer sadece yazı olarak gösteriliyor

• Beğen
Tepkiler: gonyalı
cyborg78

cyborg78

Üye
Hola Browser Facebook için güzel, nesi güzel dersen videoları indirmek için :megafon:
Opera mini de güzel , Opera GX fena değil, edge de iyi gibi duruyor onlyfans için ideal ama açmıyor :cool

• Kahkaha
Tepkiler: gonyalı ve PALA.

Üst Alt