Εthnic Üye Opera Mini 5.0 evet arkadaslar nihayet opera mini 5.0 final cikti... Daha tam olarak knllanamadigim icin yorum yapmiyorum, sizlerle sıcagı sıcagına paylasiyorum. . . Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
evet arkadaslar nihayet opera mini 5.0 final cikti... Daha tam olarak knllanamadigim icin yorum yapmiyorum, sizlerle sıcagı sıcagına paylasiyorum. . . Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Εthnic Üye querezma' Alıntı: flash player acmıyor yaaa Genişletmek için tıkla ... evet acmaz --------------- Ekleme --------------- eyup007' Alıntı: bugünmü piyasaya çıktı acaba ? durmadan konular açılıyorda Genişletmek için tıkla ... evet dostum bugun cikti.
querezma' Alıntı: flash player acmıyor yaaa Genişletmek için tıkla ... evet acmaz --------------- Ekleme --------------- eyup007' Alıntı: bugünmü piyasaya çıktı acaba ? durmadan konular açılıyorda Genişletmek için tıkla ... evet dostum bugun cikti.
Εthnic Üye eyup007' Alıntı: İnanamıyorum final sürümde yatay mod yok ne anlamı kaldı operanın Genişletmek için tıkla ... olurmu oyle sey ayarlarda var yatay diye... kendimde yatay olarak kullaniyorum..
eyup007' Alıntı: İnanamıyorum final sürümde yatay mod yok ne anlamı kaldı operanın Genişletmek için tıkla ... olurmu oyle sey ayarlarda var yatay diye... kendimde yatay olarak kullaniyorum..
Silinen Üye 566228 Kapalı Hesap ben vermiştim bu konuyu daha önce opera o kadar da iyi olmamış bu sfer....
eyup007 Üye Zivistan' Alıntı: olurmu oyle sey ayarlarda var yatay diye... kendimde yatay olarak kullaniyorum.. Genişletmek için tıkla ... hayır yahu 2730c için ytay mod yok arkadaşın telefonu 6220c onda yatay mod var (aynı uygulamada) 6300 içinde olmayacağını sanıyorum.. :S
Zivistan' Alıntı: olurmu oyle sey ayarlarda var yatay diye... kendimde yatay olarak kullaniyorum.. Genişletmek için tıkla ... hayır yahu 2730c için ytay mod yok arkadaşın telefonu 6220c onda yatay mod var (aynı uygulamada) 6300 içinde olmayacağını sanıyorum.. :S