opera 6.5 garip bir sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
opera 6.5 garip bir sorun
arkadaşlar opera mini 6.5 de bu sorun daha önce yoktu durduk yere oldu opera mini yi açıyorum kullanıyorum yaklaşık bi 10 dakika sonra donuyo hiç birşey hareket etmiyo ve kapanıp tekrar başlatıyor kendisi bu eylemi yapıyor sorun nedir anlamadım kaldırıp tekrar yükledim yine ayni sorun

EkO_37

EkO_37

Üye
ramdan krdeşim bende de oluyor arkada çalışan programları kontrol et kapat ram blowla temizlemeni tavsiye ederim mobile cleannerlada da sistemi temizle rhtlasın telefonun ;)

Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
ramdan krdeşim bende de oluyor arkada çalışan programları kontrol et kapat ram blowla temizlemeni tavsiye ederim mobile cleannerlada da sistemi temizle rhtlasın telefonun ;)

Ben bunu hayatım da hiç yapmadım nasıl yapabilirim azıcık yardım etsen

- - - Eklendi - - -

ram blow programını kurdum gerekli incelemeleri yaptım hatta bir kaç şey yaptım termına falan dedi galiba ramı test etti üstte ki mb olayı yükseldi tekrar yapınca düşüyo pek birşey anlamadım aslında ama yapılan işlemi doğru yaptığıma eminim sen yine de ufaktan anlatırsan çok iyi olacak

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ramblow'a gir 'Cleanup' de

Mobil Cleaner yoksa al yükle burdan

http://www.maxicep.com/attachments/109436d1330589325/

Bunu yükle ve kur kurduktan sonra aç bu programı "Start" butonuna bas 1-2 dakika sonra bir yazı gelecek "Sea.all" diye bir yazı buna da tamam de bu kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt