^Önümüzde Bükreş Maçı Var^..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
^Önümüzde Bükreş Maçı Var^..
Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, Denizlispor galibiyetinin önemine dikkat çekerken, önlerinde çok önemli bir Steau Bükreş maçının olduğunu ifade etti. Öncelikle hava şartlarına dikkat çekerek, ''İki takımın oyuncularını da kutluyorum. Çok sıcak bir hava ve nem vardı. Bu şartlarda futbol oynamak hiç kolay değil'' diyen Sezgin, maç için de ''Galip geldiğimiz için mutluyuz. Ama galibiyet sevincini yalnızca bugün yaşamalıyız. Önümüzde çarşamba günü çok önemli bir Steau Bükreş maçı var.

Bu sezon ki en önemli mücadelelerimizden birisi olacak. Biz alacağımız iyi bir sonuçla Şampiyonlar Ligi'ne kalmak istiyoruz'' şeklinde konuştu. Sahada her geçen gün daha iyiye gideceğine inandığı bir takım gördüğünü dile getiren Sezgin, tribünlerdeki boşluklara da dikkat çekerek takımlarının dolu tribünlere oynaması gerektiğini sözlerine ekledi. Öte yandan sarı-kırmızılı futbolculardan Ayhan, Denizlispor galibiyetinin önemini vurgulayarak ''Sezona iyi başlamak her zaman için önemli. Steau Bükreş karşısında da çarşamba günü inşallah turu geçip döneceğiz. Hiçbir mazerete sığınmamalıyız ve sahaya çıkıp Galatasaray formasının hakkını vermeliyiz'' dedi.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, Turkcell Süper Lig'de yeni sezona 4-1'lik Denizlispor galibiyetiyle başlamalarından ötürü son derece mutlu olduklarını söyledi. Üstünel, maç sonrası yaptığı açıklamada, son şampiyon olarak sahaya çıkıp şampiyon gibi mücadele ettiklerini belirterek, ''Şampiyonlar Ligi ön eleme turundaki Steau Bükreş maçı öncesi moral kazanmak adına bu maç çok önemliydi.

Attığımız 4 golle dört dörtlük bir galibiyet aldık. Gelecek haftalarda daha da iyi olacağız'' diye konuştu. Karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Sabri'nin durumunun kendilerini çok üzdüğünü ifade eden Üstünel, ''Sağ kanattaki sıkıntımız bu şekilde devam ediyor. Ciddi bir sakatlığı var. Steau Bükreş maçına yetişemeyeceğini sanıyorum'' ifadelerini kullandı.
 
qurbuz

qurbuz

Üye
işallah kazanırız ama sakatlar çoğaldı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt