OnePlus X’in görseli FCC’de ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
OnePlus X’in görseli FCC’de ortaya çıktı
Ülkemize bir gelemedi gitti heee :hmmm


OnePlus’ın yeni akıllı telefon modeli OnePlus X, 1 Ekim tarihinde resmi olarak duyurulabilir.


Geçtiğimiz sene OnePlus One adındaki model ile akıllı telefon pazarına giriş yapan Çin kökenli üretici OnePlus, büyük bir çoğunlukla davetiye ile sunduğu üst seviye akıllı telefon modeli ile başarılı satış rakamlarına ulaşmıştı.



Firma bu sene ise OnePlus 2 adındaki yeni nesil amiral gemisi modeli ile karşımıza geldi. Bu yeni model kısa bir süre önce satışa sunulurken, önceki model gibi davetiye usulü satın alınabiliyor. Ancak gelecek hafta içerisinde sadece 1 saatliğine davetiye gerekmeksizin de satın alınabilecek.

Bir süre önce OnePlus cephesinden yeni bir modelin daha bu sene bitmeden satışa sunulacağı yönünde bilgiler gelmişti. Bu yeni akıllı telefon dün firmanın CEO’su Liu Zuohu’nun yayınladığı bir görsele göre OnePlus X adı ile gelecek. Daha önce de bazı kaynaklar OnePlus 2 adı ile sunulabileceğini iddia ediyordu.

Yeni akıllı telefon henüz resmi olarak duyurulmazken, şimdi de Amerika tabanlı sertifikasyon sitesi FCC’de ortaya çıktı. Cihazın ayrıca görseli de ortaya çıkarken, tasarımına dair bilgiler alabilmek mümkün.

One E1005 model numarası ile FCC’de görünen akıllı telefon metal çerçeve içeriyor. Ayrıca ölçüleri de 139.7 x 55.8 x 6.85 mm olmakta. Bu yeni akıllı telefonun 12 Ekim tarihinde Hindistan’da düzenlenecek olan etkinlikte resmi olarak duyurulması bekleniyor.

OnePlus X’in görseli FCC’de ortaya çıktı - MaxiCep
 


El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Uyuyan bir iphone gördüm sanki
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt