OnePlus 6'ya Ait Olduğu İddia Edilen Görüntüler İnternete Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
OnePlus 6'ya Ait Olduğu İddia Edilen Görüntüler İnternete Sızdırıldı

OnePlus'ın heyecanla beklenen amiral gemisi OnePlus 6'ya ait olduğu iddia edilen ve ekranın üst tarafında bir çentik olduğuna işaret eden görüntüler internete sızdırıldı.

Bugünlerde, Çinli akıllı telefon üreticileri ve onların çentik tasarımlı yeni modelleri hakkında sık sık yeni sızıntılar gündeme geliyor. Şimdiye kadar Apple dışında önde gelen hiç bir üretici, benzer bir çentik tasarımlı ekranı kullanan bir akıllı telefonu piyasaya sunmadı. Ancak bir çok üreticinin bu ko uda çalışmaları olduğu biliniyor. Bunlardan biri de dikkat çekici pazarlama yöntemlerine sahip olan OnePlus oluyor.



Bugün internete sızdırılan iki görüntüde, OnePlus 6 prototipinin gösterildiği iddia ediliyor. OnePlus akıllı telefon tasarımlarının, kardeş şirket olan Oppo modellerine benzediği biliniyor. Bu nedenle OnePlus 6 olduğu iddia edilen resimlerdeki telefonun tasarımı da Oppo R13 modeline benzediği için gerçek olma ihtimali var. Oppo R13'ün tasarımının da iPhone X benzeri bir çentik içerdiği iddia ediliyor.

OnePlus 6'ya ait olduğu iddia edilen görüntülerde, arka dikey konumlandırılmış bir çift kamera ünitesi ve onun hemen altında elips şeklinde bir parmak izi tarayıcı sensörü yer alıyor. P7819 model numarasına sahip olan cihazın cam arka yüzeye sahip olacağı görülüyor ki bu da akıllı telefonun kablosuz şarj desteğine sahip olacağına işaret ediyor olabilir. Ayrıca ekranın üst kısmında ön kamera ve ahize için küçük bir çentik bulunuyor.



Bu çentik, iPhone X'ten daha dar ancak Essential Phone'dan daha geniş. Bu da OnePlus'ın kendine has bir tasarım oluşturacağını gösteriyor. Akıllı telefon Android 8.1 Oreo işletim sistemi üzerinde çalışıyor ve OnePlus standardı olarak 6GB RAM ve 64GB dahili depolama alanına sahip.
 
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2619136

Benzer Konular



Üst Alt