OnePlus 6'nın Cam Tasarımı Doğrulandı

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
OnePlus 6'nın Cam Tasarımı Doğrulandı


OnePlus 6'nın Cam tasarıma sahip olacağı resmi olarak doğrulandı. Daha önce ortaya çıkan bir çok söylentiye göre akıllı telefonun kablosuz şarj desteğine sahip olmadı için cam arka yüzey kullanılacağı iddia edilmişti ancak bu söylentilerin hiçbiri firma tarafından doğrulanmamıştı. Ancak şimdi, akıllı telefonun Mayıs ayı ortalarında piyasaya sunulacağı iddiaları ile birlikte cam tasarıma sahip olacağı iddiaları da şirket tarafından resmi olarak doğrulandı.

OnePlus resmi ürün forumlarında açıklama yapan şirketin kurucu ortağı ve CEO'su Pete Lau, duyurusu yaklaşan OnePlus 6'nın nihayet bir cam tasarıma geçeceğini doğruladı. Pete Lau ayrıca yeni tasarımın "Premium el hissi" ve "değer duygusu" vermeye odaklandığını belirtiyor. OnePlus CEO'su, şirketin nihai tasarıma karar vermeden önce 70 farklı prototip üzerinde çalıştığını belirtiyor. Pete Lau, yeni cam tasarımın, arka panele daha fazla derinlik vermesi için üç yerine beş katman Nanotech kaplamaya sahip olduğunu ve akıllı telefon markasının “ufuk çizgisi” diye adlandırdığı hafif bir eğriye sahip olduğunu belirtti.

Tasarım sürecine dair açıklamaya ek olarak, cihazın tanıtım görüntüsü ayrıca, Samsung'un Galaxy S9 serisinde kullanılan Lila rengine benzeyen, mor renkli bir OnePlus 6 versiyonunun da piyasaya sunulacağını ortaya koyuyor. Diğer tasarım detayları arasında ise cihazın köşelerine yakın olan anten bantları ile birlikte, alt tarafta hoparlör ızgarası ve USB Type-C bağlantı noktası yer alıyor.

OnePlus, duyurusu yaklaşan OnePlus 6 için henüz bir tanıtım tarihi açıklamadı ancak en son söylentilere göre OnePlus 6 tanıtımının 18 Mayıs tarihinde yapılacağı belirtiliyor. Akıllı telefonun, 8GB RAM ve 256GB dahili depolama alanı ile birlikte Qualcomm Snapdragon 845 yonga setine sahip olacağı biliniyor.
 


Üst Alt