OnePlus 6'daki ekran sorununun çözümü bulundu

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
OnePlus 6'daki ekran sorununun çözümü bulundu


Sektörde adından geliştirdiği amiral gemisi modelleriyle söz ettirmeyi başaran Çin merkezli OnePlus firması, en son modeli OnePlus 6'da peş peşe görülen hatalarla gündemden bir türlü düşmüyor. Son dönemlerde dünya üzerindeki mobil forumlarda ve haber sitelerinde sıklıkla yer alan bilgiye göre şirketin en yeni nesil amiral gemisi cep telefonu OnePlus 6'da yaşanan ekran sorunuyla gündemde.



Özellikle yoğun ışık altında görülen bu sıkıntıda ekran yoğun ışık altında kalınca titreşim sorunuyla karşı karşıya kalırken, şirket sıkça rapor edilen bu sorunun üstesinden gelmek adına çok kısa süre içerisinde güncelleme yayınlamayı hedefliyor. Bu bağlamda Cuma günü bir güncelleme yayınlamayı amaçlayan şirket, bu güncelleme ile birlikte bu hatanın üstesinden gelmesinin yanı sıra diğer görülen hataları da çözecek.



Bununla da yetinmeyen OnePlus firması güncelleme kapsamında Android dünyasının yayınladığı Ağustos ayı güvenlik düzeltmelerini de cihazlarınıza sunmayı hedefliyor. Güncelleme ile birlikte cihazların hem performans hemde güç tüketimi anlamında da daha stabil hal alacağı düşünülürken, merakla yayınlanacak olan güncellemeyi beklediğimizi söyleyebiliriz.



OnePlus 6 isimli akıllı cep telefonunun tüm teknik özelliklerini aşağıdaki cihaz sayfamızı ziyaret ederek öğrenebilecekken, ayrıca dilerseniz bu cihazı diğerleriyle karşılaştırabilirsiniz.
 


Üst Alt